back to top
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γιώργος Παυλής: Προσκεκλημένος σε σημαντική δεξίωση του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου στην Καμπέρα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΓιώργος Παυλής: Προσκεκλημένος σε σημαντική δεξίωση του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου στην Καμπέρα

Σε μια πολύ σημαντική για την Ελλάδα εκδήλωση προσκλήθηκε ανάμεσα σε πολύ λίγους ομογενείς, ο  συμπατριώτης μας και Επίτιμος Πρεσβευτής της Λέρου στην Αυστραλία κ Γεώργιος Εμμ. Παυλής από το Αυστραλιανό Κοινοβούλιο στην Καμπέρα!

Η εκδήλωση αφορούσε την ανάδειξη των σχέσεων των δυο κρατών Ελλάδας και Αυστραλίας και την διαρκή προσφορά των Ελλήνων στην Αυστραλία , επιπλέον αναδείχθηκε ο ισχυρός δεσμός μεταξύ των δυο εθνών σε όλα τα επίπεδα !

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου στην Καμπέρα , παρουσία του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας κ. Άντονι Αλμπανάζι , του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ Μακάριου , Υπουργών και βουλευτών της Κυβέρνησης της Αυστραλίας .

Την Ελλάδα στην τόσο σημαντική εκδήλωση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Στηβ Γεωργανάς !

Πρέπει να τονίσουμε ότι η εκδήλωση ήταν αυστηρά κλειστή μα ελάχιστους και σημαντικούς καλεσμένους, ανάμεσα τους ο συμπατριώτης μας κ. Γιώργος Εμμ. Παυλής , πράγμα που τιμά  το νησί μας της Λέρο.

Ο Επίτιμος Πρεσβευτής της Λέρου στην Αυστραλία κ. Γιώργος Παυλής , είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να αναπτύξει αρκετά θέματα της Λέρου  για αρκετή ώρα, τόσο με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ Μακάριο!

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η τεράστια προσφορά του κ. Παυλή τόσο στη Λέρο όσο και στην Αυστραλία είναι αναγνωρίσιμη από όλους τους κυβερνώντες των δύο λαών, ο Γιώργος Παυλής αποτελεί πλέον μια από τις πλέον ξεχωριστές προσωπικότητες στην Αυστραλία τόσο σε επίπεδο φιλανθρωπιών και προσφοράς όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Επιπλέον είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτή την περίοδο ο κ. Παυλής έχει κάνει μια τεράστια επένδυση πολλών εκατομμυρίων  ευρώ με αποτέλεσμα να δοθούν εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ