back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεώργιος Παυλής : ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – Απάντηση στο κείμενο του κ. Τιμόθεου Κωττάκη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΓεώργιος Παυλής : ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – Απάντηση στο κείμενο του κ. Τιμόθεου Κωττάκη

Προφανώς ο κ. Κωττάκης με απανωτά δημοσιεύματα επιχειρεί να ικανοποιήσει το ναρκισσισμό του και μόνο αυτόν. Διαφορετικά αν τον ενδιέφερε πραγματικά ο τόπος μας θα έπρεπε να μιλάει από την πρώτη στιγμή (2015) που ο ” συνέταιρος ” του κ. Κόλιας αποφάσισε να στήσει “Μια σύγχρονη Αμυγδαλέζα” όπως ελεγε!!

Που ήταν τότε ο δήθεν “ενεργός πολίτης” Τιμόθεος Κωττάκης?

Μήπως κρυβόταν γιατί δεν μπορούσε να πάει κόντρα στον πολιτικό του συνέταιρο?

Ας μην εμπαίζουμε αλλο την κοινωνία της Λέρου κ. Τέως……

Η αλήθεια είναι πολύ πικρή κ. Κωττακη. Ότι φτιάξαμε για τη Λέρο μας επί Δήμαρχια σας , εσείς ο ίδιος το καταστρέψετε, αφού πρώτα προδώσατε όλους αυτούς που σας στήριξαν και φτιάχτηκαν έργα για τη Λέρο μας ,τελικά συμμαχήσατε με αυτόν που σας έσερνε στα
δικαστήρια και που εσείς τον αποκαλούσατε “επικίνδυνο ” για τον τόπο!!

Άλλωστε στο ανακοινωθέν σας υπάρχει και η ομολογία σας οτι : <<Στις εκλογές του 2014 και 2019 ψήφισα το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο μου και δικαιώθηκα από τις εξελίξεις από τότε μέχρι σήμερα >>. Αν πάτε μέχρι Λέπιδα θα καταλάβετε πόσο δικαιωθήκατε κ. Κωττάκη!!

Ναι κ. Κωττάκη είστε Αλαζόνας και αυτοκαταστροφικός και ξαιτίας σας σήμερα το όμορφο Νησί μας έχει φτάσει στο χείλος της καταστροφής. Δυστυχώς για σας , η κοινωνία της Λέρου σας έχει τοποθετήσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!
Είστε Παρελθόν. Αν έχετε άλλη άποψη τολμήστε το και θαξαναπάρετε την απάντηση της Κοινωνίας!!!!!

Αγαπητοί Συμπατριώτες, από το 2015 προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να εμποδίσω τον κ. Κόλια να μετατρέψει τη Λέρο μας σε ένα απέραντο hot spot .Όμως η κοινωνία του έδωσε ξανά την δημαρχία. Από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζω όπου κι αν βρίσκομαι να παλεύω για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στο Λεριακό Λαό είναι ότι θα
συνεχίσω να βοηθάω την Πατρίδα μας με όλες μου τις δυνάμεις από οποίο πόστο και αν βρίσκομαι.!!

ΥΓ1..Μόνο σε υστερόγραφο θα μπορούσα να αναφερθώ στο δημοσίευμα του κόλακα του κ. Κωττάκη και πολιτικού γυρολόγου ο οποίος με αποκαλεί << ο Αυστραλός πρεσβευτής με τα σουβλάκια>>.Αν θυμάμαι καλά ο κύριος αυτός είχε Φάει αρκετά σουβλάκια και μάλιστα πήρε και καμία δεκαριά στο αλουμινόχαρτο για το σπίτι….Αλήθεια το θυμάται Αυτό??
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθεντος και αν δεν κατάλαβες τι εννοώ μπορώ να ενημερώσω αναλυτικά τον Λεριακό Λαό!!!

.ΥΓ2 Ο ΤΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ μου απονεμήθηκε με όλες τις Τιμές από τον κ. Κωττάκη…αναρωτιέστε Γιατί???

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΉΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΣΤΗΝ
ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ