back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Λέρου στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕυχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Λέρου στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ

Ο Δήμαρχος Λέρου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ και το προσωπικό της, για την ενεργό συμμετοχή τους στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης με εθελοντική εργασία και υλικοτεχνική υποστήριξη, αλλά και για τη στήριξη τους γενικότερα όποτε αυτό τους ζητηθεί από το Δήμο μας. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ημέρες πενταμελής ομάδες εθελοντών εργαζομένων, βοηθούν στη βελτίωση των συνθηκών παραμονής των προσφύγων στο νησί μας, διαμορφώνοντας τους χώρους υποδοχής τους και διανέμοντας τρόφιμα, είδη ένδυσης και πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, δώρισαν 2.000 σακίδια πλάτης στους πρόσφυγες διευκολύνοντας τη συνέχεια του ταξιδιού τους.

Τέτοιες ενέργειες, είναι άξιες συγχαρητήριων, όχι μόνο γιατί συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή αλλά γιατί δείχνουν και το σεβασμό στο συνάνθρωπο και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο Δήμαρχος Λέρου, καλεί όλους, επιχειρήσεις και απλούς πολίτες να συνεχίσουν αυτή την πολύτιμη προσφορά αγάπης, στους ανήμπορους αυτούς ανθρώπους που η μοίρα δεν τους άφησε άλλη επιλογή από το να ξενιτευτούν.  

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ