ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
Navarone-ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Joanna Finn σχολίασε: You are right.
    11.10.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Γιωργος σχολίασε: Οδοστρωτήρας εισαι Τιμοθεος!!!!!!! Τα ισοπεδωσες ολα και ολους!! Προχωρα εμπρος και εμεις ειμαστε μαζι…
    11.10.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Λεριος σχολίασε: Εάν πάτε στον μόλο του Ξηρόκαμπου θα δείτε εκατοντάδες (δεν υπερβάλλω) πλαστικά μπουκάλια και…
    11.10.2025
  • Λέρος: Ξεχείλισε το ποτήρι στο Νοσοκομείο – Προσβλητική ανάρτηση εργαζομένου οδηγεί σε νομικές ενέργειες

    Ο Ιωαννης σχολίασε: Ε Ρε ρεζιλιαα..... και ρε παιδια μια ερωτηση ,οι συνδικαλιστες τι εχοτν να πουν…
    08.10.2025
  • Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας

    Ο Nikos Ignatidis σχολίασε: Η Λέρος μας χρειάζεται τέτοιους φίλους!!
    07.10.2025
crithonis-paradise-hotel
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Αλλαγή στο δρομολόγιο του Blue Star Patmos την Τρίτη 14 Οκτωβρίου λόγω απεργίας
--
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
---
Σε ζωντανή μετάδοση μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου, Τιμόθεος Κωττάκης, ανακοινώνοντας σημαντική εξέλιξη σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής του Ξηροκάμπου, που συνδέεται με τη λειτουργία της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής Λέρου (Hotspot).

Ο κ. Κωττάκης παρουσίασε αναλυτικά το ζήτημα της πύλης εισόδου - εξόδου του Κέντρου, o δρόμος του οποίου βρίσκεται μέσα στον οικισμό του Ξηροκάμπου, δημιουργώντας χρόνια προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής.

Όπως δήλωσε, μετά από δίωρη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνο Πλεύρη, και κατόπιν εμπεριστατωμένων προτάσεων του Δήμου Λέρου, δόθηκε το “πράσινο φως” για τη μεταφορά της πύλης σε νέα θέση, στη δυτική πλευρά της Δομής, μέσω των Λεπιδών, με στόχο να αποσυμφορηθεί πλήρως ο Ξηρόκαμπος.

«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τη Λέρο. Το πρόβλημα που ταλαιπώρησε για χρόνια τους κατοίκους του Ξηροκάμπου, βρίσκεται πλέον σε τροχιά οριστικής λύσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Ο κ. Κωττάκης δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Θάνο Πλεύρη, καθώς και προς τον Γενικό Γραμματέα Δημήτριο Γλυμή.

Θέση για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις των Ενώσεων Εργαζομένων και Ιατρών του Νοσοκομείου Λέρου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα παρευρεθεί, αν και στηρίζει το δικαίωμα των εργαζομένων στη διεκδίκηση.

«Οι συγκεντρώσεις είναι ένα χρήσιμο εργαλείο πίεσης, όμως ο θεσμικός μου ρόλος δεν μου επιτρέπει να είμαι παρών σε εκδηλώσεις που αποκτούν κομματική χροιά. Σε τέτοιες παγίδες δεν πρόκειται να πέσω», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Με τις σημερινές δηλώσεις του, ο κ. Κωττάκης σηματοδοτεί μια καθοριστική εξέλιξη για την καθημερινότητα των κατοίκων του Ξηροκάμπου, ενώ παράλληλα κρατά σαφείς αποστάσεις από κομματικές αντιπαραθέσεις, δίνοντας έμφαση στον θεσμικό του ρόλο και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου.
  • Λέρος: Κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο – Κάλεσμα της Ένωσης Εργαζομένων
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Λέρος: Ο Δήμαρχος τιμά τον Αντώνη Παπαδημητρίου – “Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας”
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Λέρος: Ξεχείλισε το ποτήρι στο Νοσοκομείο – Προσβλητική ανάρτηση εργαζομένου οδηγεί σε νομικές ενέργειες
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Δήμος Λέρου: Νέα ανακοίνωση διακοπής ρεύματος 9-10 Οκτωβρίου – Δείτε περιοχές
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Λέρος: Δύο αθλητές του Συλλόγου Tae Kwon Do στο European Cup Bulgaria Open
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
22 °c
Agia Marina
20 ° Πε
20 ° Πα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ » Εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας δραστηριοποιείται στη Λέρο – Συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή της SECFOR

Εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας δραστηριοποιείται στη Λέρο – Συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή της SECFOR

Leros News Leros News
29 Ιανουαρίου 2013
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
A A
0
Εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας δραστηριοποιείται στη Λέρο – Συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή της SECFOR

Εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας δραστηριοποιείται στη Λέρο – Συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή της SECFOR

11
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
367
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Η SECFOR: Security Force, ξεκινάει νέα εποχή στον τομέα της ασφάλειας στη Λέρο, παρέχοντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα κορυφαίων οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού σε συνδυασμό με την πλήρη κάλυψη ασφάλειας που παρέχουν οι προηγμένες υπηρεσίες και τα ευέλικτα πακέτα της.

Με αφορμή τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στη Λέρο, το Leros News επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή της SECFOR: Security Force κ. Διονύση Γούσιο ο οποίος μας είπε τα εξής:

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία

Λέρος: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

15.10.2025
350
Προσθήκη αιθουσών στο 1ο Γυμνάσιο Λέρου («Μπελλένειο»)

Λέρος: Νέο κτίριο 1.300 τ.μ. στο Μπελλένειο Γυμνάσιο – Συνεδριάζει εκτάκτως η Δημοτική Επιτροπή

14.10.2025
1.4k

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Γούσιο, η δραστηριοποίηση της εταιρείας σας στο νησί της Λέρου, είναι κατά πολλούς επιτακτική ανάγκη, αφού τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων γίνονται ολοένα και συχνότερα. Θα θέλαμε να μας πείτε ποια είναι η εξειδίκευση της εταιρείας σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Η εταιρεία SECFOR ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2007, με έδρα τη Ρόδο, έχοντας σαν πεδίο δράσης της ολόκληρη τη Δωδεκάνησο. Η επιχείρησή εξειδικεύεται στη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση κάθε είδους συστήματος ασφαλείας και θωρακισμένων ή μη χρηματοκιβωτίων, για την κάλυψη των αναγκών προστασίας κάθε επιχείρησης, εγκατάστασης ή οικίας. Επιπλέον, με έμπειρο προσωπικό παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες φύλαξης χώρων και προσώπων προσαρμοσμένες στις ανάγκες κι ιδιαιτερότητες κάθε αποστολής που θα της ανατεθεί. Στόχος της SECFOR: Security Force είναι να συνεχίσει να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα, βασισμένη στην μεγάλη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία, για την κάλυψη κάθε ανάγκη της δικής σας ασφάλειας, εμπλουτίζοντας συνεχώς το πακέτο υπηρεσιών της με εξειδικευμένες προτάσεις.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι τα βασικά είδη συναγερμών που χρησιμοποιούνται γενικότερα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ανάλογα την περίπτωση και τις ανάγκες των πελατών μας, χρησιμοποιούμε είτε ενσύρματα είτε ασύρματα συστήματα. Η διαφορά του ενσύρματου από το ασύρματο σύστημα είναι η εξής:

1. Το ασύρματο σύστημα συναγερμού δεν χρειάζεται ιδιαίτερη καλωδίωση, παρά μόνο τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος και σύνδεση με την τηλεφωνική γραμμή. Έτσι, επιτυγχάνουμε ελάχιστη παρέμβαση και ταλαιπωρία του χώρου σας. Οι ανιχνευτές κίνησης και οι παγίδες λειτουργούν με μπαταρίες. Η αλλαγή των μπαταριών εξαρτάται από την ποιότητα του συστήματος. Το Τεχνικό Τμήμα της SECFOR: Security Force θα σας ενημερώνει τακτικά για την ανάγκη αντικατάστασης των μπαταριών.

2. Το ενσύρματο σύστημα συναγερμού, χρειάζεται καλωδίωση. Συνήθως, συνίσταται σε υπό κατασκευή οικίες ή άλλους χώρους. Η καλωδίωση μπορεί να γίνει είτε από τον εργολάβο – ηλεκτρολόγο, ή από το συνεργείο της SECFOR: Security Force που θα τοποθετήσει το σύστημα. Στο συγκεκριμένο σύστημα δεν χρειάζεται αλλαγή μπαταριών και είναι συνήθως οικονομικότερο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχουμε ακούσει ότι στις εταιρείες ασφαλείας υπάρχουν τα λεγόμενα «Κέντρα Λήψεως Σημάτων». Μιλήστε μας γιʼ αυτά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων, παρέχει 24ώρη κάλυψη και ενημέρωση στους συμβεβλημένους πελάτες. Με μια πολύ μικρή μηνιαία συνδρομή, το σύστημα συναγερμού συνδέεται και παρακολουθείται συνεχώς από το προσωπικό του Κέντρου. Το μεγάλο πλεονέκτημα της σύνδεσης με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων είναι ότι σε περίπτωση ενεργοποίησης συναγερμού, ο πελάτης ειδοποιείται αμέσως από το προσωπικό και σε περίπτωση συμβάντος, αναλαμβάνουν την ειδοποίηση των Αρχών Ασφαλείας για τα περαιτέρω.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Πώς ειδοποιούνται οι πελάτες σας όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού για την ενεργοποίηση του συναγερμού;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όποιος επιλέγει ένα σύστημα συναγερμού, θα πρέπει να γνωρίζει ότι έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα για την ενεργοποίησή του. Είτε μέσω τηλεφωνητή, ο οποίος με ένα ηχογραφημένο μήνυμα ενημερώνει τηλεφωνικά για το συναγερμό, είτε μέσω GSM με SMS ή τηλεφωνική κλήση, είτε μέσω του Κέντρου Λήψεως Σημάτων, οπότε το προσωπικό του Κέντρου ειδοποιεί τον πελάτη άμεσα.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Κάμερες κρυφές ή φανερές; Τι προτείνετε στους πελάτες σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τοποθετείται για την αποτροπή ανεπιθύμητων συμβάντων. Βάσει της οδηγίας 1122/2000 της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αν ένας χώρος διαθέτει κάμερες, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να ενημερώνει με πινακίδες, τους εισερχόμενους ότι ο χώρος παρακολουθείται. Με βάση τα παραπάνω, οι κάμερες πρέπει να είναι φανερές, αλλιώς κινδυνεύουμε να βρεθούμε κατηγορούμενοι.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Οι κάμερες μπορούν να βλέπουν στο σκοτάδι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχουν πολλών ειδών κάμερες. Υπάρχουν κάμερες που βλέπουν στο απόλυτο σκοτάδι. Άλλες βλέπουν με αμυδρό φως και άλλες που χρειάζονται πιο δυνατό φωτισμό. Το μυστικό για την τέλεια εικόνα, όμως, είναι η σωστή τοποθέτηση της κάμερας και η ύπαρξη καλού φωτισμού.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Από που βλέπουν οι πελάτες σας τις κάμερες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, μπορεί να παρακολουθείται, είτε τοπικά (στο χώρο που είναι τοποθετημένο το σύστημα, μέσω μιας οθόνης, ή από το τοπικό δίκτυο), είτε απομακρυσμένα, μέσω internet, αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο χώρο που είναι τοποθετημένο. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνεται από τον υπολογιστή σας και/ή το smartphone σας.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Γιατί να αγοράσει κάποιος ένα χρηματοκιβώτιο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όλοι έχουμε στο σπίτι μας κάποια αντικείμενα τα οποία έχουν αξία για μας. Κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, έγγραφα που πρέπει να είναι ταυτόχρονα προστατευμένα και άμεσα διαθέσιμα, αλλά και διάφορα αναμνηστικά μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Αυτά τα αντικείμενα δεν θέλουμε να τα κλείσουμε σε μια θυρίδα μια τράπεζας. Οι λόγοι πολλοί: θέλουμε να έχουμε καθημερινή επαφή μαζί τους, τα χρησιμοποιούμε συχνά, δεν έχουμε χρόνο για να πηγαίνουμε στην τράπεζα. Όλα τα παραπάνω, μας οδηγούν στο δίλημμα, “τα θέλω κοντά μου, αλλά πώς να τα προστατέψω, με τόσα που ακούγονται;”. Η λύση είναι η αγορά ενός χρηματοκιβωτίου. Το χρηματοκιβώτιο αποτελεί επένδυση μιας ζωής. Λόγω του τρόπου κατασκευής του, το χρηματοκιβώτιο δεν χαλάει και με μια πολύ μικρή και σχεδόν ανέξοδη συντήρηση μπορεί να χρησιμοποιείται μια ζωή. Η SECFOR: Security Force με τις δικές τις εγγυήσεις και αυτές των προμηθευτών της διασφαλίζει την διάρκεια ζωής της επένδυσής σας. Η μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και σε δυνατότητες, κάνουν το χρηματοκιβώτιο προσιτό σε όλους μας, απαλλάσσοντάς μας από το άγχος της φύλαξης πολύτιμων αντικειμένων και εγγράφων. 


Πληροφορίες επικοινωνίας:

Γραφεία: Μιχαήλ Πετρίδη 107, Τ.Κ. 85100, Ρόδος

Τηλεφωνικά στο 22410.72888

E-mail στο info@secfor.gr

Tags: LEROS
Share4Tweet3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λέρος: Ανακοίνωση – Πρόσκληση χορήγησης υποτροφιών από την Εφορεία Σχολών Λέρου
ENGLISH EDITION

Port Authority of Leros: Activation of Areas for Aeronautical and Naval Exercises

15.10.2025
167
ENGLISH EDITION

Municipality of Leros: New Power Outage Announcement for 9–10 October – See the Affected Areas

08.10.2025
199
Χειραγώγηση της αγοράς ηλεκτρισμού καταγγέλλει η βιομηχανία – Zητεί έρευνα από τη ΡΑΑΕΥ
ENGLISH EDITION

Leros: Scheduled power cut on Monday 29/9 – See affected areas

27.09.2025
220
Επόμενο
Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Λέρου σχετικά με το αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα με τους 2 νεκρούς

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Λέρου σχετικά με το αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα με τους 2 νεκρούς

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΑΠΟΨΕΙΣ

    Αντί σχολίων

    15.10.2011
    Αντί σχολίων Πριν 14 χρόνια 2.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ζούγκλα οι δρόμοι στη Λέρο – Σοκαρισμένη η Λεριακή κοινωνία! Τι καταγγέλλουν οι…

    15.10.2012
    Ζούγκλα οι δρόμοι στη Λέρο – Σοκαρισμένη η Λεριακή κοινωνία! Τι καταγγέλλουν οι πολίτες Πριν 13 χρόνια 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Επίσκεψη του ΣΔΟΕ στη Λέρο

    15.10.2013
    Επίσκεψη του ΣΔΟΕ στη Λέρο Πριν 12 χρόνια 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Υπό κατάληψη το ΕΠΑΛ Λέρου

    15.10.2014
    Υπό κατάληψη το ΕΠΑΛ Λέρου Πριν 11 χρόνια 2.1K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Συνελήφθη 52χρονος για καλλιέργεια-κατοχή κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή

    15.10.2015
    ΛΕΡΟΣ: Συνελήφθη 52χρονος για καλλιέργεια-κατοχή κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή Πριν 10 χρόνια 1.6K

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του…

    11.10.2025
    Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου» 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σημαντική εξέλιξη για τον Ξηρόκαμπο – Ανακοινώσεις από τον Δήμαρχο Λέρου το…

    10.10.2025
    Λέρος: Σημαντική εξέλιξη για τον Ξηρόκαμπο – Ανακοινώσεις από τον Δήμαρχο Λέρου το μεσημέρι του Σαββάτου 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Οκτώ χρόνια κάθειρξη σε 30χρονο – Το Εφετείο επικύρωσε την πρωτόδικη ποινή

    08.10.2025
    Λέρος: Οκτώ χρόνια κάθειρξη σε 30χρονο – Το Εφετείο επικύρωσε την πρωτόδικη ποινή 1.6K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Θεοδόσης Μαχαίρας: “Τρέλανε” κόσμο – Μαγική εμφάνιση και νίκη πρωτιάς για τον Ηρακλή!

    11.10.2025
    Θεοδόσης Μαχαίρας: “Τρέλανε” κόσμο – Μαγική εμφάνιση και νίκη πρωτιάς για τον Ηρακλή! 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Στη Λέρο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου 30-31 Οκτωβρίου

    10.10.2025
    Στη Λέρο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου 30-31 Οκτωβρίου 1.5K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας

    Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας

    62 shares
    Share 39 Tweet 10
  • Λέρος: Εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων από την Δημοτική Επιτροπή

    42 shares
    Share 17 Tweet 10
  • Λέρος: Νέα καμπάνια τουριστικής προβολής με λογότυπο, ιστοσελίδα και ψηφιακή παρουσία

    54 shares
    Share 30 Tweet 10
  • Λέρος: Σε ποιους οικισμούς καταργείται ο ΕΝΦΙΑ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

    83 shares
    Share 34 Tweet 21
  • «SOS για την υπογεννητικότητα» σε Λέρο και Κάλυμνο – Επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου στον ΠτΔ

    43 shares
    Share 18 Tweet 11
kroupia leros
  • Αλλαγή στο δρομολόγιο του Blue Star Patmos την Τρίτη 14 Οκτωβρίου λόγω απεργίας
--
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
---
Σε ζωντανή μετάδοση μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου, Τιμόθεος Κωττάκης, ανακοινώνοντας σημαντική εξέλιξη σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής του Ξηροκάμπου, που συνδέεται με τη λειτουργία της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής Λέρου (Hotspot).

Ο κ. Κωττάκης παρουσίασε αναλυτικά το ζήτημα της πύλης εισόδου - εξόδου του Κέντρου, o δρόμος του οποίου βρίσκεται μέσα στον οικισμό του Ξηροκάμπου, δημιουργώντας χρόνια προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής.

Όπως δήλωσε, μετά από δίωρη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνο Πλεύρη, και κατόπιν εμπεριστατωμένων προτάσεων του Δήμου Λέρου, δόθηκε το “πράσινο φως” για τη μεταφορά της πύλης σε νέα θέση, στη δυτική πλευρά της Δομής, μέσω των Λεπιδών, με στόχο να αποσυμφορηθεί πλήρως ο Ξηρόκαμπος.

«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τη Λέρο. Το πρόβλημα που ταλαιπώρησε για χρόνια τους κατοίκους του Ξηροκάμπου, βρίσκεται πλέον σε τροχιά οριστικής λύσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Ο κ. Κωττάκης δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Θάνο Πλεύρη, καθώς και προς τον Γενικό Γραμματέα Δημήτριο Γλυμή.

Θέση για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις των Ενώσεων Εργαζομένων και Ιατρών του Νοσοκομείου Λέρου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα παρευρεθεί, αν και στηρίζει το δικαίωμα των εργαζομένων στη διεκδίκηση.

«Οι συγκεντρώσεις είναι ένα χρήσιμο εργαλείο πίεσης, όμως ο θεσμικός μου ρόλος δεν μου επιτρέπει να είμαι παρών σε εκδηλώσεις που αποκτούν κομματική χροιά. Σε τέτοιες παγίδες δεν πρόκειται να πέσω», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Με τις σημερινές δηλώσεις του, ο κ. Κωττάκης σηματοδοτεί μια καθοριστική εξέλιξη για την καθημερινότητα των κατοίκων του Ξηροκάμπου, ενώ παράλληλα κρατά σαφείς αποστάσεις από κομματικές αντιπαραθέσεις, δίνοντας έμφαση στον θεσμικό του ρόλο και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου.
  • Λέρος: Κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο – Κάλεσμα της Ένωσης Εργαζομένων
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Λέρος: Ο Δήμαρχος τιμά τον Αντώνη Παπαδημητρίου – “Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας”
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Λέρος: Ξεχείλισε το ποτήρι στο Νοσοκομείο – Προσβλητική ανάρτηση εργαζομένου οδηγεί σε νομικές ενέργειες
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Δήμος Λέρου: Νέα ανακοίνωση διακοπής ρεύματος 9-10 Οκτωβρίου – Δείτε περιοχές
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Port Authority of Leros: Activation of Areas for Aeronautical and Naval Exercises
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Ενεργοποίηση περιοχών για αεροναυτικές ασκήσεις
  • Παρέμβαση του Βασίλη Α. Υψηλάντη για τα κενά στα Πρωτοδικεία Ρόδου και Κω
  • Λέρος: Κλειστό το Πολεμικό Μουσείο – Τούνελ Μερικιάς την Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Νεότερα Video

Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

2.2k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
11 Οκτωβρίου 2025
Λέρος: Η συνέντευξη του Δήμαρχου Τιμόθεου Κωττάκη στο Radio Kosmos 93.8

Λέρος: Η συνέντευξη του Δήμαρχου Τιμόθεου Κωττάκη στο Radio Kosmos 93.8

1.3k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
2 Οκτωβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.