back to top
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Έσπασε το ρόδι με 4άρα η Α.Ε Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈσπασε το ρόδι με 4άρα η Α.Ε Λέρου

Η Α.Ε Λέρου είχε δείξει και στο πρόσφατο ματς με τον Ορφέα ότι αυτό που της έλειπε ήταν να μπορέσει να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της και σήμερα απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο, ξέσπασε πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και επικρατώντας έτσι του Ακουσίλαου με 4-1 για την 7η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας. Μελλισουργός (2), Τσάτσος και Φουντής τα γκολ των νικητών ενώ για τον Ακουσίλαο που προηγήθηκε μάλιστα σκόραρε ο Σάββας Β.

Εικόνα

Στο ξεκίνημα του ματς ο Ακουσίλαος ήταν αυτός που αιφνιδίασε την ομάδα της Α.Ε Λέρου και κατάφερε με γκολ του Β. Σάββα να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Η ΑΕΛ έχοντας σε αυτό το ματς και τον Διαμαντή Τσάτσο στην εντεκάδα, είχε την ηρεμία να κυκλοφορήσει να διαχειριστεί σωστά το ματς και κατάφερε πριν την ανάπαυλα έχοντας χάσει και αρκετές ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσια με γκολ του Μελλισουργού στο 37’.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 48’ ο έμπειρος Μάριος Φουντής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1 ενώ στο 67’ ο Μελλισουργός πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στο ματς ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Διαμαντής Τσάτσος που στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με την Α.Ε Λέρου να παίρνει τη νίκη και να φτάνει έτσι τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο κορυφαίος

Σημαντική η παρουσία του Τσάτσου στην όλη λειτουργία της ΑΕΛ. Καλό ματς έκαναν οι Μελλισουργός που σκόραρε δύο φορές και ο Καραχάλιος με αρκετά τρεξίματα και ενέργεια σε όλο το ματς.

Διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Δημαράκης, Πατσιαούρας και Βουλγαράκης.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Λέρου (Διαμαντής Τσάτσος): Ευαγγέλου, Δράκος, Πάνος (80’ Μπάκας), Καρπάθιος, Μπασιλάρης, Τσάτσος (85’ Καμπόσος), Γκούβας, Μελισσουργός (85’ Πλόχωρος), Καραχάλιος (80’ Σταλίκας), Φουντής (72’ Φουντουκάκης), Καράγκιολης.

Ακουσίλαος (Μιχάλης Βιτζηλαίος): Σκυλλάς, Σαΐτης (71’ Κουτσουμπάρης), Κορκίδας (85’ Βάκο), Σίνα, Χύσα, Μαργαρίτης (72’ Βασίλεφ), Μαστρογιαννάκης (72’ Μετσάι), Σάββας Ι., Τσίγκρηλας (85’ Καραγιάννης), Σάββας Β., Παπουρδάνος.

giafkasports.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ