back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με επιτυχία η γιορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜε επιτυχία η γιορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων

Στην γιορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων σε συνεργασία με τον Δήμο μας, που διεξήχθη στην Αθήνα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα. Μαριέττα Κανάρη, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καστή και το μέλος του ΔΣ ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα.Αναστασία Χατζή.

Ο Δήμαρχος Λέρου λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας του και με αφορμή ότι στις 31 Ιανουαρίου τιμούμαι τους Ήρωες των Ιμίων, οι οποίοι έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, ζήτησε από τους προσκεκλημένους την Τήρηση «ενός λεπτού σιγής».

Ο κ. Κόλιας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους συμπατριώτες μας τονίζοντας την τιμή και χαρά που αισθάνεται να βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που ζουν και εργάζονται μακριά από το νησί μας, οι οποίοι καθημερινά δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους στην αγαπημένη τους πατρίδα, την Λέρο μας.

Εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στην νέα Πρόεδρο του Συλλόγου, κα. Φωτεινή Ασβεστά για την ανάληψη των καθηκόντων της, ευχόμενος στην ίδια και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους με την δέσμευση ότι ο ίδιος προσωπικά και η Δημοτική Αρχή θα είναι συμπαραστάτες στο έργο τους.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Πρώην Πρόεδρο κ. Δημήτρη Ήσυχο για τη μακροχρόνια προσφορά του στον Σύλλογο, όπως και τον Χοροδιδάσκαλο κ. Δημόπουλο και τα μέλη του χορευτικού της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων.

Τέλος, μετά την αναφορά που έκανε σε υλοποιημένα έργα αλλά και σε έργα που βρίσκονται προς υλοποίηση, τόνισε ότι παρά το ότι διαχειριστήκαμε και διαχειριζόμαστε κρίσεις όπως την οικονομική, το προσφυγικό, την πανδημία και την ενεργειακή κρίση παραμένουμε πιστοί στον όρκο που δώσαμε, με στόχο την πρόοδο του νησιού μας, αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία από την στήριξη των συμπολιτών μας, ευχήθηκε η Παναγιά μας, η Προστάτιδα του Νησιού μας, το 2023 να μας χαρίσει Υγεία, Χαρά, Ειρήνη και Ευημερία σε όλο τον κόσμο με την ευχή του χρόνου να ξανανταμώσουμε όλοι μαζί εδώ.

Η Πανελλήνια Ένωση Λερίων και ο Δήμος μας βράβευσαν τον Ιατρό κ. Μανώλη Ζαϊρη, τον κ. Δημήτρη Ήσυχο την, κ. Έλλη Ζέκκου και την κ. Δάφνη Ασλανίδη για την προσφορά τους στο νησί μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ