back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η επιστολή παραίτησης του δημοτικού συμβούλου κ. Βαγγέλη Ρούσσου από όλες τις θέσεις ευθύνης του Δήμου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΗ επιστολή παραίτησης του δημοτικού συμβούλου κ. Βαγγέλη Ρούσσου από όλες τις θέσεις ευθύνης του Δήμου Λέρου

Στα πλαίσια της αντικειμενικότερης ενημέρωσης των αναγνωστών μας, παραθέτουμε παρακάτω την επιστολή παραίτησης του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης κ. Βαγγέλη Ρούσσου από τη θέση του Προέδρου του αθλητικού οργανισμού του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. και από κάθε άλλη αρμοδιότητα.

Ο κ. Ρούσσος στην επιστολή του αυτή, κάνει λόγο για “διάσταση απόψεων σε θέματα τακτικής” καθώς και για τη “μη τήρηση προαπαιτούμενων διαδικασιών για την ορθή λειτουργία των θεσμών”. Τέλος, δηλώνει ότι παραμένει στο συνδυασμό με τον οποίο εξελέγει ως δημοτικός σύμβουλος ελπίζοντας ότι θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό και την πρόοδο της Λέρου. Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή του κ. Ρούσσου.

“Παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του αθλητικού οργανισμού του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου και από κάθε άλλη αρμοδιότητα.

Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι:

  • η διάσταση απόψεων σε θέματα τακτικής και εφαρμογής ενός προγραμματισμού, που θα στηρίζει την ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων και των θεσμών, με σκοπό το κοινό όφελος όλων των δημοτών και του τόπου γενικότερα.
  • η μη τήρηση των προαπαιτούμενων διαδικασιών για την ορθή λειτουργία των θεσμών με αποτέλεσμα τη μη διασφάλιση των δημοκρατικών αξιών.
  • η κατ’ επέκταση εμφανής απουσία ουσιαστικής επικοινωνίας και η έλλειψη εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ μας.

Για τους παραπάνω λόγους παραμένω μόνο στη θέση του δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό που έχω εκλεγεί, ελπίζοντας ότι θα μου δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό και την πρόοδο της Λέρου”.

Μετά τιμής,

Ρούσσος Ευάγγελος
Δημοτικός Σύμβουλος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ