back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκευή τμήματος Δημοτικής Αγοράς Πλατάνου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕπισκευή τμήματος Δημοτικής Αγοράς Πλατάνου Λέρου

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. Λέρου ο Πρόεδρος ανακοίνωσε στο Σώμα το 5ο θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο, «Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου, επισκευή τμήματος Δημοτικής Αγοράς Πλατάνου» και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον κ. Δήμαρχο, ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα θέτοντας υπόψη του Σώματος την κατατιθέμενη μελέτη με αριθμό 13/2013 που εκπονήθηκε από την τεχνική υπηρεσία, προϋπολογισμού 15.996,00€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.). 

Στη συνέχεια ενημέρωσε με επιμέρους στοιχεία που αφορούν το θέμα και πρότεινε την έγκριση της κατατιθέμενης μελέτης, με τρόπο εκτέλεσής της την διενέργεια δημόσιου πρόχειρου διαγωνισμού, βάση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Κατόπιν αυτών το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε Ομόφωνη απόφαση και ενέκρινε την με αριθμό 13/2013 μελέτη που εκπονήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Λέρου, για το έργο με τίτλο «Επισκευή τμήματος Δημοτικής Αγοράς Πλατάνου», προϋπολογισμού 15.996,00€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), με τρόπο εκτέλεσής της την διενέργεια δημόσιου πρόχειρου διαγωνισμού, βάση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 116/2013.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ