back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζόμενων Δήμου Λέρου στον αδελφοποιημένο Δήμο Aschheim

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕπίσκεψη του Σωματείου Εργαζόμενων Δήμου Λέρου στον αδελφοποιημένο Δήμο Aschheim

Τον αδελφοποιημένο Δήμο Aschheim επισκέφθηκε ο Πρόεδρος κ. Γ. Φιλιππίδης και Μέλη του Σωματείου Εργαζόμενων του Δήμου Λέρου συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Λέρου κ. Ν. Μπίλλη και την Ειδική Συνεργάτιδα Δημάρχου κα Σ.Σπύρου.

Κατά την επίσκεψη τους συναντήθηκαν με τον πρώτο αντιδήμαρχο του Aschheim κ. Robert Ertl, την τρίτη Δήμαρχο κ. Marion Seitz, το Γενικό Διευθυντή του Δήμου κ. C. Schurer και τον πρώην Δήμαρχο κ. H. J.Englmann.

Στους υπαλλήλους του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο,στις εγκαταστάσεις της τεχνικής υπηρεσίας, στο κέντρο Γεωθερμίας «Geothermie», στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο νηπιαγωγείο, στο μουσείο και τη βιβλιοθήκη του Aschheim. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κέντρο του Μονάχου.

Στη διάρκεια της παραμονής τους, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η άριστη σχέση μεταξύ των δυο Δήμων γεγονός που επισημάνθηκε τόσο στο λόγο του Αντιδημάρχου, όσο και στου Προέδρου του Σωματείου Εργαζόμενων, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δήμο του Aschheim για τη μέχρι τώρα στήριξη του.

Ο Δήμος Λέρου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον Γενικό Διευθυντή του Δήμου κ. C.Schurer, την υπεύθυνη πολιτιστικών και αδελφοποιήσεων κα Ε. Δημοπούλου, την υπεύθυνη για τους συλλόγους και τους συνταξιούχους κα K. Miroslaw, την Πρόεδρο της
Επιτροπής Αδελφοποίησης της Λέρου κα M. Felgner, την Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Aschheim κα R.Farber για την οργάνωση της εκδρομής και σε όσους πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η επίσκεψη.

Ανανεώνουμε το αντάμωμα αυτό, τον επόμενο μήνα, με την επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί από την τρίτη αντιδήμαρχο και των εξήντα (60) υπαλλήλων του Δήμου Aschheim στο νησί μας, έχοντας την ευκαιρία ν’ ανταποδώσουμε την αγάπη και τη φιλοξενία τους.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ