25-08-2019 Τελευταία ενημέρωση: 09:16, στις 25-08-2019

Επίσκεψη Αυστριακών δημοσιογράφων στη Λέρο

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 476 φορές

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσκεψη ομάδας έγκριτων αυστριακών δημοσιογράφων στη Λέρο το σαββατοκύριακο 11-12 Μαίου 2019.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού σε εκπλήρωση παλαιότερου αιτήματος μας για βοήθεια στην τουριστική προβολή των νησιών που πλήττονται από το μεταναστευτικό.

Έτσι μετά τη Σάμο η ομάδα αποτελούμενη από 6 δημοσιογράφους μεγάλων Μέσων  Μαζικής Ενημέρωσης της Αυστρίας, εκπρόσωπο της Aegean Airlines και εκπρόσωπο του ΕΟΤ Βιέννης, επισκέφθηκαν  το νησί μας. Η Ένωση Ξενοδόχων Λέρου ανέλαβε την σύνταξη του προγράμματος και εξ΄ολοκλήρου το πρόγραμμα φιλοξενίας, ξενάγησης και ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας- ενημέρωσης  με  το ΔΣ της  Ένωσης  Ξενοδόχων, με  τουριστικούς  φορείς  του  νησιού μας, τον κ. Έπαρχο, ενώ  την  Κυριακή 12-5-19 επισκέφτηκαν τον  Δήμο Λέρου παρουσία του Προέδρου μας, όπου με τον  κ. Δήμαρχο  συζητήθηκαν οι δυνατότητες ευρύτερης τουριστικής προβολής του νησιού, συνεργασίας με πρακτορεία τουρισμού στην Αυστρία και ζητήματα που αφορούσαν τις σημερινές τουριστικές δυνατότητες της Λέρου και τον αναπτυξιακό τουριστικό σχεδιασμό που αφορά το άμεσο μέλλον.

Για την επίσκεψη αυτή ο  Πρόεδρος  της  Ένωσης  Μανώλης  Μαθιουδάκης,  δήλωσε:

« Ευχαριστούμε  τον  ΕΟΤ  της  Αυστρίας  για  την  οργάνωση  της  επίσκεψης  και  τα μέλη  της     Ένωσης  μας  που  προσφέρθηκαν  για  την  πραγματοποίηση  της.

Ιδιαίτερα  αισθάνομαι  την  ανάγκη  να  ευχαριστήσω: - τα  Ξενοδοχεία  “CRITHONIS PARADISE” και “ΝΕΦΕΛΗ” για  την  άψογη  φιλοξενία  των  επισκεπτών μας. - Το  “CRITHONIS  HOLIDAYS”  για τη  διάθεση του πούλμαν.   - Τα  εστιατόρια  “ΤΟ ΣΤΕΚΙ”, “ΕL  GRECO”, “ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ”  και  “ΜΥΛΟΣ”  που  αποδέχτηκαν  την  πρόταση μας και τις μοναδικές γεύσεις  που προσέφεραν,  επίσης   τα  καφε  μπαρ “ΓΛΑΡΟΣ”  & “ΚΙΝΕΖΟΣ . Ευχαριστούμε και άλλους εστιάτορες οι οποίοι προσφέρθηκαν,  αλλά  λόγω  του  περιορισμένου  αριθμού  γευμάτων, ήταν  αδύνατον  να  ανταποκριθούμε.

Τέλος  ευχαριστούμε  την  εκπρόσωπο  του  ΕΟΤ  της Βιέννης  κ. Μαίρη Λεμονή, συνοδό της αποστολής, για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξή της σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την τουριστική  ανάπτυξη  της  Λέρου  και  την  ουσιαστική  της  βοήθεια και παρουσία σε όλη τη διάρκεια  της  επίσκεψης. 

Η Ένωση Ξενοδόχων Λέρου θα συνεχίσει να εργάζεται αθόρυβα και εποικοδομητικά για την τουριστική προβολή του νησιού μας, σε  συνεργασία  πάντα με  τον  Δήμο  και  τους  εμπλεκομένους φορείς.

Με την ευκαιρία της προεκλογικής περιόδου, ζητούμε τη δέσμευση των υποψηφίων δημάρχων  για  επανασύσταση  και  συμμετοχή  της Ένωσης μας στον  φορέα τουριστικής προβολής  και  ανάπτυξης  του  νησιού  που  τόσο έχουμε ανάγκη  και που αποτελεί  πάγιο  αίτημα μας ».


Για  την  Ένωση Ξενοδόχων Λέρου -  Λειψών

Ο Πρόεδρος

Μανώλης  Μαθιουδάκης


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook