Μετά από εντολή του Υπουργείου Υγείας την Παρασκευή 23-07-2021 αρχίζουν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί με εμβόλια Johnson & Johnson κατά τον εξής τρόπο:
Το « Βοήθεια στο σπίτι» θα επισκεφτεί τους μη δυνάμενους να μετακινηθούν και οι οποίοι θέλουν να εμβολιαστούν, προκειμένου να εμβολιαστούν σύμφωνα με το πρωτόκολλο με πλήρη ασφάλεια.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Λέρου που πληρούν τα κριτήρια (ΑΜΕΑ, , κατάκοιτοι ή κινητικά προβλήματα) να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου κα Σπύρου Σοφία στο 2247360200 και να δηλώσουν Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ΑΜΚΑ.

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»