back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένωση Ξενοδόχων Λέρου: Σημαντικές επαφές με φορείς στην Τουρκία

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈνωση Ξενοδόχων Λέρου: Σημαντικές επαφές με φορείς στην Τουρκία

Σημαντικές επαφές με φορείς, ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουρισμού είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κος Μανώλης Μαθιουδάκης κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Τουριστικής Έκθεσης TRAVEL TURKEY 2013 στη Σμύρνη από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου.

H Ένωση Ξενοδόχων Λέρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και συντέλεσαν αποφασιστικά στην τουριστική προβολή του νησιού μας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης.

Τον Δήμαρχο Λέρου για την παρουσία του που με την θεσμική του ιδιότητα η οποία και προσέδωσε βαρύτητα στις επαφές μας με τις αρχές και τους τουριστικούς πράκτορες της Γειτονικής χώρας.

Τον Πρόεδρο των Ενοικιαζομένων Δωματίων κο Ηλία Ηλία , τους εκπροσώπους των τουριστικών Πρακτορείων ΚΟΙΣΠΕ κα Καρολίνα Βάες και Leros travel κα Ντίνα Ζώρζου καθώς και τον κο Ζουμπούλη Γεώργιο που η παρουσία τους ήταν καθοριστική στην επιτυχή παρουσίαση του νησιού μας στη Έκθεση.

Οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαμε με επιλεγμένους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες της Τουρκίας, εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτορείων, με ιδιοκτήτες ταχυπλόων και άλλων τουριστικών σκαφών που ενδιαφέρονται για την σύνδεση της Λέρου με τις γειτονικές πόλεις της Τουρκίας, ήταν συναντήσεις που είχαν προετοιμαστεί από την κα Εύα Γκέκα και κλείστηκαν με την βοήθεια της Προέδρου της TURSAB του Bodrum θερμής φίλης του νησιού μας, καθώς και του φίλου της Λέρου κ. Σαμί Παιζάνογλου τους οποίους θερμά ευχαριστούμε για την συμπαράσταση τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις προσπάθειες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσω της ανάπτυξης των θεματικών μορφών τουρισμού Γαστρονομίας και Αθλητικού τουρισμού με στόχο το νησί να παρουσιαστεί ως τουριστικός προορισμός άξιος επίσκεψης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι συναντήσεις μας με την υφυπουργό Τουρισμό της Τουρκίας, τους Προέδρους των Ξενοδοχειακών Ενώσεων της Σμύρνης, του Bodrum, του Μαρμαρίς και των Δημάρχων των περιοχών αυτών, μας κατέδειξαν την θέληση τους για μια εποικοδομητική και στηριγμένη σε αρχές συνεργασίας των δύο λαών μας με προεξέχοντα τον τομέα του Τουρισμού.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ