back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου σήμερα στις 18.00 με θέμα την κατάργηση της ΔΟΥ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου σήμερα στις 18.00 με θέμα την κατάργηση της ΔΟΥ ΛΕΡΟΥ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18.00, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την κατάργηση της ΔΟΥ ΛΕΡΟΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση θα παρευρεθούν οι φορείς της Λέρου καθώς και πλήθος απλών πολιτών για να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκειά τους προς την κεντρική εξουσία. Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση αναμένεται η έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας καθώς και η απόφαση του σώματος για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρει τα παρακάτω:

“Μετά και την εξαγγελθείσα πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών να προβεί στην κατάργηση μεταξύ άλλων και της Δ.Ο.Υ. Λέρου, καλείται το Δημοτικό μας Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα 19 Οκτωβρίου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου στον Πλάτανο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος σύμφωνα με το άρθρο 67 § 5 του Ν. 3852/2010 (Α΄87), προκειμένου να εξετάσει πιθανούς τρόπους αντίδρασης ενάντια σε αυτήν την πρωτοβουλία και να επεξεργαστεί εναλλακτικά σχέδια λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. για το μέλλον”.
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
                                                                      
ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ-ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΘΕΟΦΑΝΙΑ 

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ