back to top
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκτακτη ανακοίνωση Δημάρχου Λέρου για το πρόβλημα υδροδότησης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈκτακτη ανακοίνωση Δημάρχου Λέρου για το πρόβλημα υδροδότησης

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στην ποσότητα νερού προς κατανάλωση είναι κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για όλους μας!!!

Το προσωπικό της υπηρεσίας ύδρευσης, οι συνεργάτες μου κι εγώ προσωπικά παρακολουθούμε ασταμάτητα την κατάσταση και κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις. Με μεγάλες προσπάθειες την επόμενη Κυριακή 11 Αυγούστου, θα προσθέσουμε στο δίκτυο μας τη μονάδας αφαλάτωσης που παραλάβαμε προ ολίγων ημερών, παραγωγής 600 κυβικών ανα εικοσιτετράωρο.

Η βοήθεια που τον τελευταίο μήνα είχαμε από το Υπουργείο Άμυνας – Πολεμικό Ναυτικό με τα υδροφόρα πλοία δεν υφίσταται πλεον, αφού παψαμε να είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής. Προσπαθώ ήδη να παραταθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ώστε παράλληλα με την μονάδα αφαλάτωσης που θα λειτουργήσει την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε και τη βοήθεια από τα υδροφόρα πλοια, προκειμένου στο δίκτυο μας να υπάρχει ικανή – ανεκτή ποσότητα αφαλατωμενου νερού.

Ζητώ την κατανόηση σας και
σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!!!

Οι συνεργάτες μου κι εγώ κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατο όχι μονο για να αποκαταστησουμε προσκαιρα το προβλημα αλλα κυριως για να δώσουμε οριστική λύση για το υπέρτατο υλικό αγαθό που είναι το νερό.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ