Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, έλαβε χώρα άτυπη συνεδρίαση του Δ.Σ. λόγω της έλευσης εκπροσώπων της εταιρείας Ανάπτυξης της κρουαζιέρας CTM, οι οποίοι παρουσίασαν τις δυνατότητες ανάπτυξης της κρουαζιέρας στο νησί μας.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, οι φορείς και οι τουριστικοί παράγοντες της Λέρου.
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας CTM θα παραμείνουν για λίγες μέρες στο νησί μας, για να μελετήσουν περαιτέρω τις συνθήκες για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Λέρο.
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου