back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έκθεση Philoxenia: Άφησαν τον Δήμαρχο Λέρου να μοιράζει προσπέκτους στους επισκέπτες!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈκθεση Philoxenia: Άφησαν τον Δήμαρχο Λέρου να μοιράζει προσπέκτους στους επισκέπτες!

Με επιτυχία διεξήχθη η 28η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA”, που πραγματοποιήθηκε από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εστιάζοντας το ενδιαφέρον στις τουριστικές αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Αν και το νησί της Λέρου φιλοξενήθηκε χωρίς κόστος για το δήμο -μαζί με τα υπόλοιπα νησιά- σε οργανωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δυστυχώς, οι τουριστικοί παράγοντες του νησιού μας, έλαμψαν δια της απουσίας τους. Η μοναδική εκπρόσωπος στο περίπτερο της Λέρου μέχρι και την Παρασκευή ήταν η κα Καλανδράνη, ενώ το Σάββατο μετέβη στην Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, ο οποίος μοίραζε προσπέκτους στους επισκέπτες της έκθεσης.

Σε Τ/Φ επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Κόλια σχετικά με το θέμα που προέκυψε, τόνισε ότι το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος του Συλλόγου ξενοδόχων καθώς και ο πρόεδρος των Ενοικιαζομένων δωματίων Λέρου, ήταν να είχαν μεριμνήσει τουλάχιστον για την αποστολή προσπέκτους των ξενοδοχείων τους…

“…Το Σαββατοκύριακο η έκθεση είχε ικανοποιητική κίνηση. Πέρασαν πολλοί επισκέπτες από το περίπτερο της Λέρου. Όμως δυστυχώς, μας ζητούσαν προσπέκτους από τα ξενοδοχεία της Λέρου και δεν είχαμε τι να τους δώσουμε – Γίναμε ρεζίλι…” δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας.

Τέλος ο κ. Κόλιας ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Καλανδράνη, η οποία εδώ και χρόνια, αφιλοκερδώς, είναι παρούσα στην συγκεκριμένη έκθεση προβάλλοντας το νησί μας και τις ομορφιές του με τα πενιχρά μέσα που της παρέχονται. Ας ελπίσουμε ότι του …χρόνου, θα υπάρξει καλύτερη οργάνωση από όλους τους εμπλεκόμενους.

lerosnews.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ