Από τη Dodekanisos Seaways, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η νέα αύξηση του Φ.Π.Α., σε συνδυασμό με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στα νησιά μας, είναι βέβαιο ότι, πέραν από τις άλλες δυσμενείς επιπτώσεις γενικότερα στην αγορά, θα επιδεινώσει την κατάσταση στις μεταφορές και ειδικότερα στον τομέα της ακτοπλοΐας.
Η διοίκηση της Dodekanisos Seaways λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις αρνητικές συνέπειες στην αγορά και το γενικότερο κύμα ανατιμήσεων σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και υπηρεσίες, δεν θα προβεί σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων και ναύλων, όπως έπραξε και στο παρελθόν, απορροφώντας και την τελευταία αύξηση, ενώ με την εκπτωτική πολιτική που εφαρμόζει στοχεύει στην ανακούφιση του επιβατικού κοινού».














![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025