back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Κατερίνας Εμμανουήλ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Κατερίνας Εμμανουήλ

Στη Λέρο βρίσκεται η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, Κατερίνα Εμμανουήλ, όπου το Σάββατο 6 Μάϊου θα γίνουν τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου.

Η αδιάλειπτη και καθημερινή επικοινωνία με τους Δωδεκανήσιους αποτελεί επιλογή για την υποψήφια βουλευτή, για να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας, να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις αγωνίες τους και να τους στηρίζει.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λέρο συναντήθηκε με τα στελέχη της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, που την υποδέχτηκαν θερμά. Η Κατερίνα Εμμανουήλ συζήτησε μαζί τους για την πολιτική που ασκήθηκε από τον πρωθυπουργό και τα στελέχη του αυτή την τετραετία για τα νησιά και αποτιμάται θετικά.

Τους ενημέρωσε ότι η «Νησιωτικότητα», για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και για την ίδια, αποτελεί επιλογή πρώτης προτεραιότητας για αυτό και φρόντισαν να εξασφαλίσουν τη θεσμική θωράκιση και το χρηματοδοτικό πλαίσιο που απαιτείται, ώστε να διασφαλιστεί για την επόμενη θητεία η συνέχιση αναπτυξιακών πολιτικών που θα οδηγούν σε βελτίωση των εισοδημάτων και των συνθηκών διαβίωσης των νησιωτών.

Η κ. Εμμανουήλ τους εξήγησε ότι στόχοι είναι οι ακόμη καλύτερες και ασφαλέστερες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, η ενίσχυση του τομέα της υγείας, να λυθούν προβλήματα υποστελέχωσης κ.α. τα οποία η ίδια, ως τέως Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου, γνωρίζει εκ των έσω και γενικότερα η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου όλων.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής τους κάλεσε σε συστράτευση στην πορεία για τις κάλπες της 21ης Μαΐου, για έναν αγώνα που θα οδηγήσει τη ΝΔ σε νικηφόρο αποτέλεσμα για το καλό όλων των Δωδεκανήσιων!

Για να συνεχίσουν οι κάτοικοι των νησιών να διαβιούν με ειρήνη και ασφάλεια, να έχουν εργασία και να προοδεύουν. Αυτούς του στόχους επιθυμεί και η ίδια να υπηρετήσει, για αυτούς τους στόχους εργάζεται και για αυτό ζητά την ψήφο των Δωδεκανησίων και κυρίως των Λερίων συμπατριωτών της!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ