back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕυχαριστήρια επιστολή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΡΟΥ

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Λέρου, που με την ψήφο τους τίμησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, αναδεικνύοντας στη Λέρο πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 34,34 %, με δεύτερο κόμμα τη ΝΔ, με ποσοστό 22,59 % και τους υποσχόμαστε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να τους δικαιώσουμε για την εμπιστοσύνη, που μας έδειξαν. 

Όσες και όσοι δεν μας ψήφισαν τους διαβεβαιώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε, με αίσθηση του ιστορικού μας χρέους και της πολιτικής ευθύνης, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, ώστε να συστρατευθούμε όλοι στον αγώνα για το κοινό μας καλό.

Χαιρετίζουμε, επίσης, τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Πανελλαδικά και ευχαριστούμε το λαό που ανέδειξε για πρώτη φορά την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα.

Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και η πτώση των ποσοστών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (ΕΛΙΑ) σηματοδοτούν την απονομιμοποίηση της πολιτικής της λιτότητας, την απονομιμοποίηση της Τρόϊκα, την απονομιμοποίηση της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Αποδεικνύεται στις κάλπες, αυτό που λέμε εδώ και πολύ καιρό, ότι υπάρχει πλήρης δυσαρμονία της κυβερνητικής πολιτικής και της βούλησης των πολιτών και τις ανάγκες των ίδιων και της χώρας.

Η ιστορική αυτή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί την επιβράβευση της πολιτικής μας αλλά και τις μεγάλες ευθύνες για όλους μας να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε μαζί με το λαό να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για μια Ελλάδα δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης.


Η Συντονιστική Επιτροπή

Της Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΡΟΥ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ