back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστίες Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λέρου προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕυχαριστίες Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λέρου προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε συνέχεια του 3ου Περιφερειακού Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών που έγινε στην όμορφη Σαντορίνη στις 22 & 23 Ιουνίου 2013, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου φίλου και συναθλητή μας «ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ», ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λέρου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Δρακιού Μιχαήλ και κ. Γρυπάρη Δημήτριο.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μάινα Ηλία, ο οποίος με την συνεχή παρουσία του κατάφερε και ξεπερνούσε τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά πέντε ομάδες και ειδικότερα: 1)Σαντορίνη, 2)Νάξος, 3)Ρόδος-Διαγόρας, 4)Κάλυμνος και 5) Λέρος, οι οποίες έδωσαν μεταξύ τους αγώνες αποδίδοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Οι παλαίμαχοι ανανέωσαν το ποδοσφαιρικό τους ραντεβού για του χρόνου προκειμένου να συνεχιστεί ο επιτυχημένος αυτός θεσμός, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω προώθηση του βετερανισμού, ο οποίος επιδρά θετικά στη ψυχοσωματική υγεία και προσδίδει χρόνια και ζωή στους αθλούμενους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

     Ο Πρόεδρος               Ο Γραμματέας

Παναγιώτης Παγώνης   Νίκος Γαρυφαλλής

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ