back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή Ιωάννη Θεμέλαρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕυχαριστήρια επιστολή Ιωάννη Θεμέλαρου

Αισθάνομαι   την ανάγκη  και την υποχρέωση  να  εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες  στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου, σε όλα τα νησιά της Περιφερειακής μας Ενότητας, για τη στήριξη που μου προσέφεραν  στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η προτίμηση τους  θα μου επιτρέψει να  τους  εκπροσωπήσω για μια ακόμη  θητεία στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου  Νοτίου Αιγαίου, με την παράταξη του Γ.Χατζημάρκου στο τιμόνι της Περιφέρειας μας.

Οι 2692 ψήφοι  για μένα είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή, αλλά  και αντίστοιχα μεγάλη ευθύνη. Από τη θέση του Επάρχου τα προηγούμενα χρόνια, προσπάθησα να σταθώ αντάξιος  της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου και  να τους  υπηρετήσω  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ίδιο θα κάνω και τώρα, γιατί η επόμενη μέρα των εκλογών είναι η μέρα της ευθύνης, της δουλειάς, είναι η ώρα που τα οράματα και οι δεσμεύσεις  πρέπει να μετουσιώνονται σε πράξεις. Δεσμεύομαι να είμαι   η καθαρή, δυνατή και υπεύθυνη φωνή  των νησιών μας στα όργανα  και  τις υπηρεσίες της Περιφέρειας  αλλά και του Κράτους, όπου χρειάζεται  και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις   για να παίρνουν  τα νησιά μας αυτό που πραγματικά δικαιούνται και τους αξίζει.

Επίσης  θα ήθελα να  ευχαριστήσω  τον Περιφερειάρχη μας  τον κ. Χατζημάρκο  που για μια ακόμη φορά με τίμησε με το να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του καθώς  και  τους συνυποψήφιους μου, με τους οποίους  αγωνιστήκαμε από κοινού για να μπορέσει η παράταξη μας να συνεχίσει  και να ολοκληρώσει  το έργο της.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια  την οικογένεια μου, τους φίλους και τους συνεργάτες  μου, που όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής και όχι μόνο, περιόδου με στήριξαν, μου συμπαραστάθηκαν  και με ενθάρρυναν να ολοκληρώσω μια δύσκολη αλλά συνάμα όμορφη και γόνιμη διαδρομή. 

Σας ευχαριστώ όλους.


Θεμέλαρος Ιωάννης

Έπαρχος Π.Ε.Καλύμνου

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ