back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ευχετήριο Μήνυμα Ιωάννας-Μαρίας Ευσταθιάδου για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕυχετήριο Μήνυμα Ιωάννας-Μαρίας Ευσταθιάδου για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα

Το Θείο Δράμα των Παθών του Κυρίου που συμβολίζει τη μετάβαση από τον πόνο και την οδύνη στην ελπίδα και την τελική νίκη, ας αποτελέσει για όλους μας πηγή έμπνευσης για την αντιμετώπιση των σημερινών προσωπικών και συλλογικών δυσκολιών που βιώνουμε εν μέσω πανδημικής κρίσης.

Είναι παράλληλα μια ευκαιρία να αναδείξουμε αξίες όπως η αγάπη, η αλληλεγγύη και η αυτοθυσία για το συνάνθρωπο, αξίες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το μήνυμα της Ανάστασης που έχουμε ανάγκη σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ως κοινωνία.

Το Άγιο φως της Αναστάσεως να μας φωτίσει να πράττουμε το ορθό και το καλό, να μας οπλίσει με δύναμη, κουράγιο, αντοχή, αισιοδοξία και πίστη για το βέλτιστο, για να χαράξουμε νέους δρόμους δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου.

Να τελειώσει ο Γολγοθάς για όλη την ανθρωπότητα!

Το φως της αλλαγής να λάμψει με ανθρωπιά, ενότητα, συνοχή, ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και συνεισφορά!

Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο ελπιδοφόρο Πάσχα με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ευημερία και ανάπτυξη για την πατρίδα μας και τον αγαπημένο μας τόπο, την Λέρο μας!

Χρόνια Πολλά!

Ευσταθιάδου Ιωάννα-Μαρία,

Ιδιοκτήτρια επισιτιστικής επιχείρησης και γραφείου μεσιτικών υπηρεσιών,

Φοιτ. Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου/ Πολιτικής Υποδομών και Έργων Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ