back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια δήλωση Δημάρχου Λέρου για την άμεση κινητοποίηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην περιοχή Άγιος Κήρυκος – Καμάρα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕυχαριστήρια δήλωση Δημάρχου Λέρου για την άμεση κινητοποίηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην περιοχή Άγιος Κήρυκος – Καμάρα

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει για την άμεση κινητοποίηση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Αγίου Κηρύκου και όλους τους πολίτες, τον Φρούραρχο και Διοικητή της ΥΝΤΕΛ κ. Π. Φιλιππίδη, τον ν Διοικητή του 588ΤΕ κ.Κ.Καραμπελιά, τον Διοικητή του ΑΤ Λέρου, τον Αντιδήμαρχο ΤΥ κ. Β.Μεραμπελιώτη,τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Καστή, τον Πρόεδρο κ. Κ. Γρεκό, τον Υπεύθυνο ΤΥ κ.Μ.Ελένη, το προσωπικό της ΤΥ του Δήμου μας και γενικότερα όσους συνέδραμαν προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου και είχε ως αποτέλεσμα να καούν περίπου 20 στρέμ. πρασίνου.

Η άμεση συντονισμένη και συγκροτημένη επέμβαση των εμπλεκομένων είχε σαν αποτέλεσμα τον γρήγορο έλεγχο αλλά και κατάσβεση της πυρκαγιάς πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις στην θαμνώδη περιοχή.

Η επιχειρησιακή ετοιμότητα των υπηρεσιών είναι σε πρώτη προτεραιότητα και θα εργαζόμαστε πάντα συνεργαζόμενοι προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ούτως ώστε να μην γινόμαστε υπαίτιοι περιβαλλοντικής καταστροφής του τόπου μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ