back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΤΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΤΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέδραμαν στην άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε εχθές 10 Αυγούστου και ώρα 22:30 περίπου στην περιοχή Κάστρου Παντελίου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί τον Διοικητή της Πυροσβεστικής, τον επικεφαλής του πυροσβεστικού κλιμακίου Λέρου και τους πυροσβέστες, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, τον υπεύθυνο και τους υπαλλήλους του Δήμου μας, τον Διοικητή και τους άντρες του Αστυνομικού τμήματος, τους εθελοντές συμπολίτες μας, το Μητροπολίτη μας για την άμεση συνδρομή του κ. Θωμά Γρύλλη και τον κ. Γιώργο Μαυρουδή ιδιοκτήτη επαγγελματικού οχήματος βυτιοφόρου, καθώς και όλους τους συνεργάτες που παρευρέθηκαν στο σημείο.

Παράλληλα εφιστά την προσοχή όλων, τόσο των μονίμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών που βρίσκονται στο νησί μας την περίοδο αυτή, όσον αφορά τη ρίψη τσιγάρου και οποιοδήποτε εύφλεκτου υλικού, όπως επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι η αντιπυρική περίοδος είναι σε ισχύ έως και τις 31 Οκτωβρίου 2022 που σημαίνει ότι απαγορεύεται η καύση οποιουδήποτε υλικού και η παράβαση τιμωρείται αυστηρά από το νόμο.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ