back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξαγώγιμο προϊόν το μέλι «Άρτεμις» του ΚοιΣΠΕ Λέρου – Πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕξαγώγιμο προϊόν το μέλι «Άρτεμις» του ΚοιΣΠΕ Λέρου - Πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας

Πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας αποτελεί ο Κοι.Σ.Π.Ε (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης) που εδρεύει στη Λέρο, αφού παρά τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Χώρα μας, παραμένει, δημιουργεί, προσπαθεί και ενισχύει τη Λέρο και τους ανθρώπους της, μέσα από πληθώρα κοινωνικών και οικονομικών δράσεων.

Στις πρόσφατες επιτυχίες, προστίθεται η συνεργασία του Κοι.Σ.Π.Ε με την εταιρεία “Fortnum & Mason’s” που εδρεύει στο Λονδίνο, για εξαγωγή και πώληση μελιού!

Ήδη έχει εξαχθεί η πρώτη παρτίδα «Μέλι Άρτεμις» αφού προηγουμένως υπήρξε η σχετική συμφωνία με την “FORTNUM & MASON’S”.

Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει καταστήματα στην Αγγλία ενώ ταυτόχρονα ασχολείται και με τη διαδικτυακή πώληση προϊόντων.

Το εξαγώγιμο πλέον «Μέλι Άρτεμις», ταξιδεύει όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και στην Ευρώπη, διαφημίζοντας το νησί της Λέρου με ένα προϊόν άριστης ποιότητας, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και με άριστη διατροφική αξία…

Όμως πρωτίστως, η νέα επιτυχία του Κοι.Σ.Π.Ε προάγει την επιχειρηματικότητα η οποία σε συνδυασμό με πολύ δουλειά και έξυπνες κινήσεις, αποδεικνύει ότι μία τραγική χρονιά για την χώρα μας, μπορεί να είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά για όσους ξεφεύγουν από τα τετριμμένα… 

http://www.koispe.gr/

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ