back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δυναμικές κινητοποιήσεις για τη μη κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου αποφάσισε το Δ.Σ. Λέρου – Ζητάνε την συνδρομή των γύρω νησιών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔυναμικές κινητοποιήσεις για τη μη κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου αποφάσισε το Δ.Σ. Λέρου - Ζητάνε την συνδρομή των γύρω νησιών

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα την κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου, όπου αποφασίστηκαν δυναμικές κινητοποιήσεις στις οποίες θα προβεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμος Λέρου και οι φορείς του νησιού!

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην συγκεκριμένη συνεδρίαση, το Υπουργείο Οικονομικών καταργεί την Εφορία της Λέρου για να εξοικονομήσει το ποσό των… 90.000 ευρώ (!) σε ετήσια βάση, βάζοντας σε περιπέτειες όχι μόνο τους πολίτες του Δήμου Λέρου, αλλά και τους δημότες της Πάτμου, των Λειψών, των Αρκιών και του Αγαθονησίου. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που θα ζητηθεί και η συνδρομή των εν λόγω νησιών στις κινητοποιήσεις του Δήμου Λέρου.

Μεταξύ των αποφάσεων που έλαβε το Δ.Σ. Λέρου στην έκτακτη συνεδρίαση, είναι να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στο δημαρχείο του νησιού μας και στις δημόσιες υπηρεσίες, να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης και να γίνει κατάληψη της ΔΟΥ Λέρου και των δημόσιων υπηρεσιών.

Ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας πρότεινε όπως συσταθεί μια επιτροπή αποτελούμενη από τον ίδιο, τον Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Μιχάλη Κοντραφούρη, τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Διαμαντάρα καθώς και εκπροσώπους φορέων, ώστε να συνταχθεί σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας αλλά και για να προβούν στις προτεινόμενες ενέργειες διαμαρτυρίας, όπως αυτές διατυπώθηκαν από δημοτικούς συμβούλους και φορείς της Λέρου.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ