back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δωρεάν σεμινάρια στη Λέρο για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔωρεάν σεμινάρια στη Λέρο για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων

Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λέρου διοργανώνουν στο άμεσο διάστημα δωρεάν σεμινάρια στο νησί της Λέρου που στόχο έχουν την ανάπτυξη καθώς και την αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Τα εν λόγω σεμινάρια θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, ανεξαρτήτως της επαγγελματικής τους κατάστασης.

Πιο συγκεκριμένα τα σεμινάρια αφορούν στις ακόλουθες θεματικές:  τη δημιουργία ιστοσελίδας, τις βασικές εφαρμογές γραφείου και διαδικτύου, τις πρώτες βοήθειες, την τέχνη του barista, την εστιατοριακή τέχνη, την υποδοχή και φιλοξενία σε μικρά τουριστικά καταλύματα, τα αγγλικάγαλλικά και ιταλικά για αρχάριους στον τουρισμό.

Οι εγγραφές πρόκειται να ξεκινήσουν την Τετάρτη, 23 Μαΐου2018.Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμμετοχή τους στα προγράμματα επιμόρφωσης θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στη Λέρο, το έργο «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης», καθώς και για εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο www.katartisi-pnai.gr– στην ενότητα προγράμματα Δωδεκανήσου και στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λέρου,  τηλ: 2247023130, Ευαγγέλου Βάσω.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ