back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “Build-a-Bridge Foundation ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΚΟΗΘΕΙΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Δήμου Λέρου με το “Build-a-Bridge Foundation” ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού και των γυναικολογικών κακοηθειών στην Ελλάδα, στηρίζοντας ασθενείς κοινωνικές ομάδες (ανασφάλιστους, ασθενείς με χαμηλό ετήσιο εισόδημα, μακροχρόνια ανέργους), θα παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν στους κατοίκους του νησιού μας.

Oι ωφελούμενοι των παροχών του προγράμματος Build a Bridge πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

• 1. Εισοδηματικά κριτήρια
• 2. Μακροχρόνια Άνεργα άτομα
• 3. Κάτοικοι δύσβατων/ ακριτικών περιοχών
• Μακροχρόνιες λίστες αναμονής σε Δημόσια Τριτοβάθμια νοσοκομεία:

Όσες γυναίκες επιθυμούν ιατρική περίθαλψη και φροντίδα από τη διάγνωση, την χειρουργική αντιμετώπιση, τις συμπληρωματικές ογκολογικές θεραπείες και την παρακολούθηση μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών για καρκίνο του μαστού ή για γυναικολογικές κακοήθειες, παρακαλώ να επισκεφθούν ή να καλέσουν στο 2247360200 Γραφείο Δημάρχου κ. Σοφία Σπύρου ώστε να τους δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες και να έρθουν σε επαφή με τους γιατρούς.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Δημήτριο Κουταλιάγκα μέλος του Δ.Δ. του ιδρύματος για την έμπρακτη αγάπη τους προς το νησί μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ