back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 επισκέφθηκαν το Γραφείο Δημάρχου κ. Κόλια Μιχάλη οι εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) κ. Παπακωνσταντίνου Αναστασία και ο κ. Τύρος Γεώργιος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δωρεά προς τον Δήμο μας δύο απινιδωτών και δίχτυ οροφής γηπέδου.

Σημειώνεται ότι τα είδη αυτά προορίζονται για τη στήριξη των αιτούντων άσυλο και προσφύγων καθώς και της τοπικής κοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν στο κτίριο του Δημαρχείου στον Πλάτανο, καθώς και στο κτίριο της πρώην ΔΕΥΑΛ στο Λακκί ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε περίπτωση ανάγκης.

Το δίχτυ οροφής θα τοποθετηθεί στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Τεμένια 5χ5, του οποίου κάνουν χρήση τόσο τοπικές ομάδες όσο και πρόσφυγες/αιτούντες άσυλο και σκοπό έχει τη στήριξη των σχετικών δραστηριοτήτων καθώς και την προώθηση της ειρηνικής συνύπαρξης των προσφύγων και αιτούντων άσυλο με την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Ύπατη Αρμοστεία και στην κυρία Παπακωνσταντίνου Α. η οποία συνεργάζεται άψογα με την Δημοτική Αρχή.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ