back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΟΠΑΙΣΑΠ ΛΕΡΟΥ: Απέκτησε διαχειριστική επάρκεια κατά ISO 9001

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΟΠΑΙΣΑΠ ΛΕΡΟΥ: Απέκτησε διαχειριστική επάρκεια κατά ISO 9001

Τη διεθνή πιστοποίηση ISO 9001-2015 απέκτησε ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού Λέρου, μετά από ενδελεχή επιθεώρηση και έλεγχο των υπηρεσιών του από την TÜV AUSTRIA Hellas, που θεωρείται ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα.

Πλέον οι υπηρεσίες του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. εφαρμόζουν το σύστημα τεκμηρίωσης διαδικασιών για τις λειτουργίες του προγραμματισμού, σχεδιασμού και ωρίμανσης έργων-ενεργειών, τη διενέργεια διαγωνισμών, την παρακολούθηση και πιστοποίηση φυσικού αντικειμένου και της οικονομικής διαχείρισης έργων – ενεργειών.

Για το θέμα, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου κ. Γρεκός Άκης δήλωσε:

«Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, έρχεται να επισφραγίσει την άψογη λειτουργία των υπηρεσιών του Νομικού μας Προσώπου, το οποίο αποτελείται από 27 υπαλλήλους, εξασφαλίζοντας μεταξύ των άλλων ότι ο ΔΟΠΑΙΣΑΠ έχει πλέον τη δυνατότητα να ωριμάσει και να υλοποιήσει έργα που μέχρι πρότινος δεν μπορούσε.

Για τους συμπολίτες μας, αυτό σημαίνει βελτιωμένες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα και φυσικά περισσότερα έργα. Εξάλλου, τη δεδομένη χρονική περίοδο, ενεργούμε ώστε να υλοποιήσουμε το έργο των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και το έργο του θερινού Κινηματογράφου στο Λακκί το οποίο έχουμε στόχο να λειτουργεί και ως πολυχώρος.

Παράλληλα έχουμε στα χέρια μας τα τεύχη δημοπράτησης για την κτιριακή επέκταση του Παιδικού Σταθμού στην Καμάρα (κατά 152 μ2) αναμένοντας την έκδοση της οικοδομικής άδειας για να το δημοπρατήσουμε.

Γι’ αυτή την εξέλιξη, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, στο Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΔΟΠΑΙΣΑΠ, στον διευθυντή κ. Έλληνα, στους μηχανικούς και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ