back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler σε Λέρο, Ρόδο, Κω, Χάλκη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔημοσιογράφοι του National Geographic Traveler σε Λέρο, Ρόδο, Κω, Χάλκη

Συνεχίζονται οι συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ουσιαστική και αποτελεσματική προβολή των νησιών μας στο εξωτερικό.

Έπειτα από την επίσκεψη Γερμανών και Ρώσων δημοσιογράφων στα Δωδεκάνησα, δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler επισκέπτονται, προσκεκλημένοι από την Περιφέρεια, τα νησιά Ρόδο, Κω, Χάλκη και Λέρο προκειμένου μέσα από ένα ιδιαίτερα οργανωμένο πρόγραμμα περιηγήσεων, να γνωρίσουν από κοντά τον φυσικό πλούτο, τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, τις μοναδικές παραλίες, την γαστρονομία, την τοπική παράδοση αλλά και τα γραφικά σοκάκια των νησιών. 

Tα νησιά της Δωδεκανήσου πρόκειται να προβληθούν με ειδικό αφιέρωμα στο National Geographic Traveler κατά τους μήνες Αύγουστο έως Οκτώβριο.

Συνεργάτες της Περιφέρειας με ιδιαίτερη συμβολή στην υλοποίηση της δράσης αυτής, είναι το πρακτορείο τουρισμού Rhodos Tours Traveland/Rhodes, η εταιρεία Praxisplus, το ξενοδοχείο TRITON στην Κω, το πρακτορείο KARIS TRAVEL, o δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Δήμου Λέρου και ο Δήμος Χάλκης.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ