back to top
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμος Λέρου: Ευχαριστήρια επιστολή για το φεστιβάλ χρωμάτων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔήμος Λέρου: Ευχαριστήρια επιστολή για το φεστιβάλ χρωμάτων
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 28 Αυγούστου το 1ο Φεστιβαλ Χρωμάτων, στην παραλία της Γούρνας σε συνεργασία με την Happy Elephant

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το παρόν και έδειξαν να το διασκεδάζουν μέσα από την ψυχή τους. Στο χώρο υπήρχε τρισδιάστατο κάστρο ζωγραφικής, πίστα τοξοβολίας και δημιουργική απασχόληση.
Πραγματοποιήθηκαν συνολικά τρεις μαζικές ρίψεις χρωματιστής πούδρας, οι οποίες μας έκαναν όλους να νοιώσουμε παιδιά και μας γέμισαν όχι μονο με χρώμα αλλά κυρίως με χαρά και αισιοδοξία.
Για να μπορεσει να υλοποιηθεί αυτή η δράση αναπτύξαμε μια σειρά από συνεργασίες με άτομα και επιχειρήσεις, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια!!!
Οι χορηγοί μας
Blue-Star Ferries , Crithoni’s Paradise Hotel , Ρετρό και   Το Ψηστήρι για τη δωρεάν μετακίνηση, τη φιλοξενία και τη σίτιση των συνδιοργανωτών μας.
Franchise Σκλαβενίτης Λέρος , Θανάσης Σκορδάλλης και   Φρουτεμπορική Τα Κοράκια για τους χυμούς, τα νεράκια και τα φρούτα που μοιράστηκαν δωρεάν στους συμμετέχοντες.
Τον Γιώργο Γιάνναρο για τον πάγο που μας προσέφερε και το Leros Recreation Leros Recreation Πιτταροκοίλης Κέντρο Γραφικών Τεχνών για το σχεδιασμό και εκτύπωση της αφίσας.
Οι εθελοντες μας:
Διασώστες Λέρου για την ασφάλεια που μας παρείχαν, Γιώργος Μπακας, Άννα Κοκκωνη, Φάνης Δαμασκος,Φωτεινή Παπαζογλου,Νεκταρια Ελενη, Γιάννης Κουρλας, Εύη Γκωγκου, Ηλίας Παππάς,Γιάννης Κουφογιαννης,Αλεξάνδρα Λίνα,Άννα Δράκου, Παναγιωτης Μουγκρος, Φλωρα Κουτουζου και Φιλοζωικό Σωματείο Λέρου.
Φωτογραφίες drone :
Παντελης Τηλιακος και Φάνης Ντασκαγιάννης
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λέρου κ. Τιμόθεο Κωττάκη και τον Αντιδημαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τάκη Κουβα. Τον προεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου κ. Τάκη Κουμπάρο που μας τιμησε με την παρουσια του και τον εντεταλμένο συμβουλο κ.Γιωργιο Τσαχουργιαννιδη για την ιδιαίτερη υποστήριξη. Θερμές ευχαριστίες στους εργαζομενους του δήμου κα Ποπη Νταλλαρη και τον κο Νίκο Παπαγιαννη για την πολύτιμη βοηθεια τους οποτε και αν τους ζητηθει!!!
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσας που μας στηρίξατε με την παρουσία σας και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα πιο όμορφες δράσεις!!!
Με εκτίμηση
Βασω Ευαγγελου
Αντιδημαρχος Κοινωνικης Πολιτικης Δήμου Λερου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ