Με την απαραίτητη συνεργασία, το Όραμα, τον Σχεδιασμό και τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις ένα μεγάλο έργο, πολύ σημαντικό για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την υλοποίηση και λειτουργία του αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών στα Άλιντα Λέρου που θα φιλοξενεί περίπου ογδόντα (80) σκάφη των 5 έως 30 μέτρων.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκο, τους συνεργάτες του, τον Δ/ντη κ. Ν.Λυμπερόπουλο και τους συνεργάτες του στην Τ.Υ. της Περιφέρειας, τον Δ/ντη και τους μηχανικούς του Δήμου Λέρου και όλους αυτούς που συντέλεσαν στη Δημοπράτηση του έργου.
Με Συνεργασία-Θέληση-Όραμα & Σχεδιασμό το μέλλον θα είναι ακόμη πιο εποικοδομητικό.

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»