back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήλωση της Αικ. Εμμανουήλ για την ανάληψη καθηκόντων διοίκησης στο Γ. Ν. Καλύμνου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔήλωση της Αικ. Εμμανουήλ για την ανάληψη καθηκόντων διοίκησης στο Γ. Ν. Καλύμνου

Αναλαμβάνω τη διοίκηση του Νοσοκομείου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, για το νησί και τους κατοίκους της Καλύμνου.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτης συναίσθησης της κατάστασης, την οποία έχω να διαχειριστώ, αποδέχθηκα την πρόταση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να συμβάλλω, στην προσπάθεια να προστατευθεί η δημόσια υγεία στην Κάλυμνο.

Κάποιες στιγμές εκτός από λόγια και προθέσεις, πρέπει όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, να αναλαμβάνουμε και ευθύνες και να επιτελούμε και έργο. Έστω και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναμετρηθούμε με τα δύσκολα.

Είναι ώρα δουλειάς, ώρα σοβαρότητας και συνεργασίας.

Αυτή την ώρα χρειάζεται να είμαστε όλοι ενωμένοι. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε για να προασπίσουμε το δημόσιο αγαθό της υγείας και την ανθρώπινη ζωή.

Από τη μεριά μου δεσμεύομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό σε συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς και τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, προκειμένου να διαχειριστώ, όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά την κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καλύμνου και να ανταποκριθώ με επιτυχία στη μεγάλη ευθύνη που ανέλαβα και απέναντι στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 2ης ΥΠΕ, αλλά κυρίως απέναντι στον Καλυμνιακό λαό!

Αικατερίνη Α. Εμμανουήλ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ