back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Θέλω αρχικά να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν στη δύσκολη και απαιτητική διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ευχόμενος καλή δύναμη στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στις ζωές σας.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια σε όσους μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας που είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν, καταφέρνοντας να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να συγχαρώ και τους γονείς των επιτυχόντων καθώς και τους εκπαιδευτικούς του νησιού μας, για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών μας.

Όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους μέσα από τις πανελλαδικές εξετάσεις, τους λέω ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται αλλά ούτε και να θεωρούν δική τους ευθύνη το οποιοδήποτε μη επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι μαθητές και το εκπαιδευτικό σύστημα, με αφορμή την πανδημία που επέφερε στις ζωές μας ο COVID-19, και γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους δεν είναι καθαρά ατομική τους ευθύνη, αλλά συνάρτηση πολλών συγκυριών.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη γνώση, αρκεί να κάνουμε τις σωστές επιλογές, οι οποίες δεν περνούν απαραίτητα δια μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Αυτό που χρειάζεται είναι τόλμη, θάρρος επιμονή και υπομονή.

Εύχομαι λοιπόν καλή αρχή και σας υπενθυμίζω ότι η Δημοτική Αρχή Λέρου θα είναι πάντοτε κοντά σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε στο πλαίσιο των θεσμικών της αρμοδιοτήτων αλλά και πέρα από αυτό”.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ