back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διακρίσεις αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιακρίσεις αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου!

Στο Δημοτικό Στάδιο της Καλύμνου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ο 4ος αγώνας του αναπτυξιακού πρωταθλήματος στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα σωματεία στίβου της Κω και της Καλύμνου και συγκεκριμένα τον ΄΄Εύδαμο΄΄ και ΄΄Καζώνη΄΄ και ΄΄Κάλυμνος 2000΄΄ αντίστοιχα. Το σωματείο του νησιού μας ο Γυμναστικός Σύλλογος Νέων Λέρου συμμετείχε με τους αθλητές και αθλήτριες:

Νταλλαρή Αναστάσιο 1ο στα 1000μ., Φιλιππίδη Μαράτο 1ο στα 60μ., Γκούνη Βικτωρία 2η στα 60μ., Ανέμη Νεκτάριο 2ο στα 1000μ., Κατραμάδο Νικόλαο 2ο στο μήκος, Κιανιέ Γεωργία 3η στο μπαλάκι, Μούγκρο Μιχαήλ 3ο στα 60μ., Χριστοδούλου Νικόλαο 4ο στο μπαλάκι, Γκούνη Βασιλική 4η στο μήκος και Κιανιέ Εμμανουέλα με συμμετοχή στα 1000μ. και εγκατάλειψη του αγώνα, λόγω τραυματισμού.

Τέλος στη σκυταλοδρομία συμμετείχαν οι αθλητές Νταλλαρής Αναστάσιος, Φιλιππίδης Μαράτος, Ανέμης Νεκτάριος και Κατραμάδος Νικόλαος και κέρδισαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την πολύ καλή παρουσία των αθλητών του Γ.Σ.Ν. Λέρου, και γίνονται σημαντικότερα, δεδομένου ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα έβρεχε.

Τους αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές τους  Μιλτιάδης Παπαντωνάκης και Νικόλαος Ροδάτης.

lerosnews.gr 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ