back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διαγωνισμός “ομορφιάς των παπιών” στο Café Παράδεισος από τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιαγωνισμός "ομορφιάς των παπιών" στο Café Παράδεισος από τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Λέρου!

Αυτή την Κυριακή οι πρώτες “ΠΑΠΙΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ”. Disco Party και διαγωνισμός ομορφιάς των “παπιών” του νησιού μας στο Paradeisos Cafe στο Βρομόλιθο.

Οι κατηγορίες είναι τρεις και με τρεις νικητές στην κάθε κατηγορία (σύνολο 9). Οι νικητές θα λάβουν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά συμμετοχής στο διαγωνισμό. 

1η κατηγορία: Honda C-50 Classic.

Σε αυτή τη κατηγορία θα διαγωνιστούν τα γνωστά σε όλους μας στρογγυλοφάναρα “παπιά” που η κατάστασή τους είναι σχεδόν εργοστασιακή και θα εκτιμηθούν αναλόγως από το καθ’ ένα σας για αυτό.

2η κατηγορία: Honda C-50 φτιαγμένα.

Σε αυτή τη κατηγορία θα διαγωνστούν τα στρογγυλοφάναρα τα οποία έχουν τροποποιηθεί από τους ιδιοκτήτες τους ώστε να αντιπροσωπεύει το προσωπικό τους γούστο και τη μοναδικότητά τους.

3η κατηγορία: φτιαγμένα “παπιά”.

Σε αυτή τη κατηγορία θα διαγωνιστούν όλα τα υπόλοιπα “παπιά”, όλων των υπολοίπων εταιρειών, ανεξάρτητα με την ηλικία τους, για τις μετατροπές που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες τους, αερογραφίες, πέρλες, ειδικές βαφές, χρώμια, ζάντες και όλες γενικά οι μετατροπές που έχουν γίνει και εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ.

Διαδικασία εκλογής:

Ο κάθε επισκέπτης στην είσοδο θα λαμβάνει 3 κουπόνια.

1ο κουπόνι εισητήριο-ποτό.

2ο κουπόνι ψηφοδέλτιο. Το ψηφοδέλτιο θα έχει τρεις στήλες μια για κάθε κατηγορία και τρεις γραμμές για να επιλέξετε 3 μηχανάκια σε κάθε κατηγορία που σας αρέσουν πιο πολύ, έτσι θα μπορέσουμε να βγάλουμε τους 9 νικητές.

3ο κουπόνι-κλήρωσης: Κάθε επισκέπτης θα συμμετέχει και στη μεγάλη κλήρωση του Party. Επιχειρηματίες-μέλη του ομίλου μας πρόσφεραν κάποια σημαντικά δώρα (Δίπλωμα μηχανής, κράνος κ.α) τα οποία θα κληρώσουμε στο τέλος της βραδιάς σαν ένα ευχαριστώ για όλους εσάς που θα μας τιμήσετε με τη παρουσία σας.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 από τις 18:00 – Παπιο-Ιστορίες !!! Σας περιμένουμε όλους εκεί, για να αναδείξουμε τους καλύτερους και να διασκεδάσουμε στους ρυθμούς μιας άλλης ξεχωριστής εποχής.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ