back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Δήμαρχος Λέρου ήρθε στα χέρια με τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ασβεστά!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟ Δήμαρχος Λέρου ήρθε στα χέρια με τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ασβεστά!

Μια απίστευτη είδηση επιβεβαιώθηκε χθες (31.3.2012) απογευματινές ώρες. Σύμφωνα με τις μηνύσεις που κατατέθηκαν, στα χέρια ήρθε ο δήμαρχος Λέρου με τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Ασβεστά, ύστερα από έντονη λογομαχία που είχαν εντός του δημαρχιακού μεγάρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Ασβεστάς εισέβαλε βίαια στο γραφείο του Δημάρχου επιτιθέμενος φραστικά και φωνάζοντας σε έντονο ύφος ότι «ο Δήμαρχος είμαι εγώ».

Μάλιστα, ο κ. Ασβεστάς κάθισε στην καρέκλα του κ. Κόλια, καπνίζοντας ένα πούρο (Αβάνας) προεκτείνοντας ταυτόχρονα τα δύο του πόδια πάνω στο γραφείο του Δημάρχου Λέρου!!!

Ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας προσπάθησε να μετριάσει τις εντυπώσεις λέγοντας στο πλήθος των δημοτικών υπαλλήλων που είχαν μαζευτεί και παρακολουθούσαν το συμβάν, ότι ο κ. Ασβεστάς είναι άνθρωπος με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

Όταν άκουσε αυτό ο πρώην αντιδήμαρχος, έγινε έξαλλος, πέφτοντας στην κυριολεξία επάνω στον Δήμαρχο με μένος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σοκαριστηκές. Ο κ. Ασβεστάς έκανε κεφαλοκλείδωμα στον κ. Κόλια, γαργαλώντας τον και τρίβοντας την γροθιά του επάνω στο κεφάλι του Δημάρχου!

Κατόπιν ο κ. Κόλιας έβαλε τρικλοποδιά στον πρώην Αντιδήμαρχο, σωριάζοντάς τον στο πάτωμα!

Οι αυτόπτες δημοτικοί υπάλληλοι αντί να βοηθήσουν τους δύο επιφανείς άντρες, έβαζαν στοιχήματα για το ποιος θα νικήσει!

Ευτυχώς που για καλή τους τύχη, ειδοποιήθηκε η δημοτική αστυνομία η οποία κατέφθασε στο δημαρχιακό μέγαρο με ισχυρές δυνάμεις, ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας τους δύο άντρες…  

Καλή Πρωταπριλιά!  

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ