Προβλήματα έχουν προκαλέσει από το μεσημέρι στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη, οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα μετατραπούν σταδιακά σε θυελλώδεις που αναμένεται να φθάσουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 με 10 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, ήδη, από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώ σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.
Τα δρομολόγια των πλοίων από τη Ραφήνα, προς το παρόν, εκτελούνται κανονικά.
Το ΛΣ συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδεύσουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.
Το μεσημέρι, η ΕΜΥ εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το βόρειο Ιόνιο, το δυτικό- νοτιοδυτικό Κρητικό, νοτιοδυτικό- νοτιανατολικό- κεντρικό- βορειανατολικό- βορειοδυτικό Αιγαίο, το Στενό Καφηρέα, τον νότιο Ευβοϊκό, το Ικάριο και τη θάλασσα των Κυθήρων.
ethnos.gr















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025