back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Λέρος, 15-5-2014

Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες,

Λεριά και Λεριέ,

Επανερχόμαστε για τρίτη συνεχόμενη φορά στο θλιβερό και πολιτικά ανήθικο θέμα των παραιτήσεων του κ. Κοντραφούρη. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, ο παραιτηθείς κ. Κοντραφούρης, δεν έχει δώσει καμία απάντηση στον Λεριακό Λαό, παρά τα τρία Δελτία Τύπου που έχουμε εκδώσει! Αντίθετα, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, με διάφορα τερτίπια, μήπως ξεχαστεί το θέμα!

Υπενθυμίζουμε στον Λεριακό Λαό ότι ο άνθρωπος που θα φέρει την «Ελπίδα» στη Λέρο, ο κ. Κοντραφούρης, όντας δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, επέλεξε το προσωπικό του συμφέρον λειτουργώντας με ιδιοτέλεια, προκειμένου να συμμετάσχει σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα (Ειδική Δράση Λέρου), λαμβάνοντας ΕΝΑΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ, με αποτέλεσμα να εκπέσει του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

Το 2010, με αφορμή τα προβλήματα Υγείας του τότε δημάρχου κ. Κωττάκη, ανέλαβε τη δημαρχία της Λέρου, για να παραιτηθεί λίγους μήνες αργότερα ώστε να ηγηθεί και πάλι ο κ. Κωττάκης στις εκλογές του 2010. Όταν χάθηκαν οι εκλογές για την παράταξή του, ανέλαβε και πάλι επικεφαλής, για να παραιτηθεί  λίγους μήνες αργότερα, σηκώνοντας την σημαία του «ανεξάρτητου δημ. συμβούλου», συμπαρασύροντας μαζί του και άλλους δημοτικούς συμβούλους. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο που παραιτήθηκε επικεφαλής δημοτικής παράταξης!

Όταν διαπίστωσε ότι τίποτε απ’ όλα αυτά δεν του «έβγαινε», ο κ. Κοντραφούρης παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος, συμπαρασύροντας μαζί του και άλλους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι πλέον αποτελούν την «ΕΛΠΙΔΑ» για τη Λέρο…

Από όλα τα παραπάνω, προκύπτει το συμπέρασμα, ότι ο κ. Κοντραφούρης, κινούνταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα της 3ετούς δημαρχιακής θητείας μας, με ιδιοτέλεια, με προεκλογική σκοπιμότητα, και μάλιστα σε βάρος των θεσμών, προκειμένου να απεγκλωβιστεί από την παράταξη στην οποία ανήκε, για να προχωρήσει στη συνέχεια στην δική του αυτοτελή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, κάτι δυστυχώς που επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τη Λέρο μας…

Είναι πολιτικά ανήθικη η χρησιμοποίηση και ο εμπαιγμός των θεσμών, όπως είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, για την συγκάλυψη προσωπικών φιλοδοξιών και ενδοπαραταξιακών αντιθέσεων.

Αν οι συγκεκριμένοι κύριοι, με αυτές τις πρακτικές, είναι η ελπίδα της Λέρου, τότε αλίμονο σε όλους μας…

Ακολουθούν σχετικά έγγραφα για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

leros orama sxedio.jpg

 

leros orama sxedio.jpg

leros orama sxedio.jpg

leros orama sxedio.jpg

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ