back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Χαραλάμπης: Λύνουμε ένα – ένα τα χρόνια προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΝ. Χαραλάμπης: Λύνουμε ένα - ένα τα χρόνια προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Λέρου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Λέρου, Νίκος Χαραλάμπης, αναφέρει τα εξής:

Θέλω να σας ενημερώσω ότι η προσπάθεια παροχής υγείας συνεχίζεται από όλο το προσωπικό του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Γενικού Νοσοκομείο – Κέντρου Υγείας Λέρου, με τον καλύτερο τρόπο.

Έχουμε προβλήματα κτιριακά, τα αντιμετωπίζουμε ένα – ένα. Τα χρονίζοντα προβλήματα του προσωπικού, τα λύνουμε ένα – ένα.

Το υπουργείο Υγείας μας ενημέρωσε ότι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία τα Νοσοκομεία της χώρας στέκονται στο ύψος τους, σε αντίθεση με πολλές άλλες  χώρες  όπου το σύστημα υγείας έχει σχεδόν καταρρεύσει.

Οι βουλευτές μας είναι δίπλα μας, όλοι και τους ευχαριστούμε. Κυρίως ο περιφερειάρχης μας, κ. Χατζημάρκος που χρηματοδοτεί  πολλές δράσεις του νοσοκομείου μας και είναι έτοιμος σε κάθε ανάγκη για το καλό των νησιών μας. Τον κύριο Χατζημάρκο θα τον υποδεχτούμε σε λίγες μέρες και θα τον ενημερώσουμε αναλυτικά για όλα, γνωρίζοντας την ευαισθησία που δείχνει για το σύστημα υγείας των νησιών της περιφέρειάς του.

Παρακάτω αναφέρονται κάποια στατιστικά στοιχεία:

Κατ’ έτος χειρουργικές επεμβάσεις:

Ειδικά για το 2022 πραγματοποιήθηκαν 68 επεμβάσεις γενικής χειρουργικής , 35 επεμβάσεις  για ορθοπεδικά περιστατικά, 25 γυναικολογικά περιστατικά και 74 ουρολογικά περιστατικά.

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ