back to top
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Αστυνομικό δελτίο ειδήσεων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑστυνομικό δελτίο ειδήσεων

Στις 30-06-2013 το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου ότι, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην Παλιά πόλη της Ρόδου, με αφορμή παρεξήγηση που έγινε μέσα σε μπαρ, δυο υπάλληλοι του καταστήματος χτύπησαν με τα χεριά τους στο πρόσωπο 20χρονο ημεδαπό, προκαλώντας του σωματική βλάβη. Δράστες αναζητούνται.


Στις 01-07-2013 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 23χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, γιατί διέμενε παράνομα στην χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.


Εξιχνιάστηκε υπόθεση βιασμού 17χρονης υπηκόου Νορβηγίας στη Ρόδο. Δράστης είναι ένας συνομήλικος ομοεθνής της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Εξιχνιάστηκε χθες (30-06-2013), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού 17χρονης υπηκόου Νορβηγίας και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος συνομήλικου ομοεθνή της. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία την 28-06-2013 πρώτες πρωινές ώρες η 17χρονη κατόπιν νυχτερινής διασκέδασης και γνωριμίας με συνομήλικο ομοεθνή της μετέβησαν μαζί σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στην πόλη της Ρόδου, όπου παρουσία τρίτου προσώπου, ο δράστης την εξανάγκασε σε συνουσία. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, χθες πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ο 17χρονος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα. Ο κατηγορούμενος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου ένας αλλοδαπός που επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Σουηδία Συνελήφθη χθες (30-06-2013) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, ένας 21χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Ειδικότερα, χθες το πρωί ο κατηγορούμενος προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένου διαβατηρίου και ταυτότητας Αρχών Συρίας προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση για Σουηδία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ