back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αστυνομικό δελτίο ειδήσεων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑστυνομικό δελτίο ειδήσεων

Στις 02-07-2013 το πρωί καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κω ότι, την 30-06-2013 στην πόλη της Κω, άγνωστος δράστης μπήκε από παράθυρο σε οικία και αφαίρεσε κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα. Ενεργείται προανάκριση.


Στις 02-07-2013 πρώτες πρωινές ώρες καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κω, από 21χρονη υπήκοο Νορβηγίας ότι νωρίτερα στην πόλη της Κω, την πλησίασαν δυο άγνωστοι άνδρες και αποπειράθηκαν να την εξαναγκάσουν σε συνουσία. Ενεργείται προανάκριση.


Στις 01-07-2013 το βράδυ συνελήφθησαν στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 21 και 33 ετών, γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην περιοχή Ροδίνι χτύπησαν με τα χέρια τους στο πρόσωπο και το σώμα 33χρονο ημεδαπό, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες, με αφορμή μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.


Συνελήφθη χθες (01-07-2013) το βράδυ στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, ένας 50χρονος υπήκοος Ιταλίας, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός 23χρονου ημεδαπού, συνεργού του συλληφθέντα. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, στις 30-06-2013 πρώτες πρωινές ώρες στην Παλιά πόλη της Ρόδου, οι κατηγορούμενοι με αφορμή παρεξήγηση που έγινε μέσα σε μπαρ που εργάζονταν ως υπάλληλοι, χτύπησαν από κοινού με τα χεριά τους στο πρόσωπο 20χρονο ημεδαπό, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Ο  συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Συνελήφθη χθες (01-07-2013) το πρωί στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, ιδιοκτήτης επιχείρησης οικοδομικών εργασιών,  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε παραγγελία του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, το ύψος των οφειλών (μαζί με τις προσαυξήσεις) ανέρχεται στο ποσό των 439.107,48  ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ