back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αστυνομικό δελτίο ειδήσεων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑστυνομικό δελτίο ειδήσεων

Την 30-6-2013 και περί ώρας 08.00-19.15 στην Κω, άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικία 67χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, (10) λίρες Αγγλίας, πλήθος χρυσαφικών – κοσμημάτων, ασημένια μαχαιροπίρουνα, (1) συλλογή με παλιά χαρτονομίσματα, (1) συλλογή με ασημένια νομίσματα ολυμπιακών αγώνων, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα. Ανωτέρω κλοπιμαία είναι μεγάλης αξίας, η τιμή των οποίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Δράστες αναζητούνται.


Στις 02-07-2013 εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κλοπή χρημάτων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο κατηγορούμενος το τελευταίο τρίμηνο αφαίρεσε συνολικά 300 ευρώ από παγκάρι φιλόπτωχου ταμείου Ιερού Ναού στην Ιαλυσό.


Συνελήφθη χθες (02-07-2013) στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, ένας 28χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, κατηγορούμενος για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Ειδικότερα, χθες το πρωί ο κατηγορούμενος προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου Αρχών Μπαγκλαντές στο οποίο ήταν επικολλημένη πλάστη άδεια διαμονής, προσπάθησε να ταξιδέψει παράνομα για Μιλάνο Ιταλίας. Το πλαστό διαβατήριο με επικολλημένη άδεια διαμονής κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Συνελήφθησαν χθες (02-06-2013) το πρωί στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 61 και 53 ετών, σε βάρος των όποιων εκκρεμούσαν ξεχωριστές παραγγελίες του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, για οφειλές προς το Δημόσιο. Αναλυτικότερα: Ο 61χρονος, κατηγορείται γιατί δεν κατέβαλε οφειλές ποσού που μαζί με τις προσαυξήσεις ανέρχεται στο 191.164,30 ευρώ. Ο 53χρονος, κατηγορείται γιατί, ως διευθύνων σύμβουλος ξενοδοχειακής επιχείρησης, δεν κατέβαλε οφειλές ποσού που μαζί με τις προσαυξήσεις ανέρχεται στις 892.402,35 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ