back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ασημένιο μετάλλιο για την Ουρανία Ρεμπούλη και τον Γυμναστικό Σύλλογο Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑσημένιο μετάλλιο για την Ουρανία Ρεμπούλη και τον Γυμναστικό Σύλλογο Λέρου!

Στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) διεξήχθη το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών.

Ένας ακόμη αγώνας για την πρωταθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου Ουρανία Ρεμπούλη μετά τη συμμετοχή της στους Μεσογειακούς Αγώνες που έγιναν στην Τουρκία και στους οποίους έλαβε μέρος κατακτώντας την 4η θέση στα 5.000μ. και στα 10.000μ. αντίστοιχα.

Στην εγχώρια λοιπόν διοργάνωση και συγκεκριμένα στο αγώνισμα των 5.000μ. γυναικών στο οποίο έλαβε μέρος η συμπατριώτισσα μας, πραγματοποιήθηκε μια σπουδαία κούρσα στην οποία ξεκίνησαν 19 αθλήτριες και τερμάτισαν οι 16.

Η ίδια κέρδισε τελικά την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 16.35.92, ενώ την 1η θέση κέρδισε η αθλήτρια Αναστασία Καρακατσάνη (ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) με χρόνο 16.14.23 κάνοντας Πανελλήνιο Ρεκόρ στην κατηγορία Νέων Γυναικών και την 3η θέση κατέκτησε η Μαρία Παρδαλού (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.) με χρόνο 16.43.58.

Άλλη μια επιτυχία για την Ουρανία η οποία παρά τον έντονο συναγωνισμό και την κούραση από τα συνεχή ταξίδια και τους αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος, παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στη Λέρο, συνεχίζει να είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες στα 5.000μ. και 10.000μ. τόσο στη χώρα μας, όσο και στην Ευρώπη.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ