back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποσπάσεις γιατρών από το Θεραπευτήριο Λέρου καταγγέλει ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Παππάς

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑποσπάσεις γιατρών από το Θεραπευτήριο Λέρου καταγγέλει ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Παππάς

Στη Λέρο περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Παππάς. Μετά το νησί της Κω, ο κ. Παππάς επισκέφτηκε το νησί της Αρτέμιδος και περιόδευσε στο Λακκί, στο Παντέλι, στην Αγιά Μαρίνα, στην Καμάρα, στα Αλιντα και στον Ξηρόκαμπο.

Νωρίτερα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Εμμανουήλ Σούλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του Ιδρύματος.

Όπως υπογράμμισε ‘είναι λυπηρό να απογυμνώνεται με τόσο συστηματικό τρόπο η υγεία στα νησιά μας. Ενημερώθηκα ότι έφυγε ένας ακτινολόγος και τώρα φεύγει ένας ορθοπεδικός από το ΚΘΛ. Εμείς οφείλουμε και δεσμευόμαστε για να παλέψουμε ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο Ίδρυμα που εξυπηρετεί τους νησιώτες’.

Ο κ. Παππάς συναντήθηκε ακόμη με στελέχη της Τοπικής Ν.Δ. με φίλους και με πολίτες οι οποίοι τον υποδέχονταν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα σε κάθε του βήμα.

Σήμερα το βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου μεταβαίνει στο ιερό νησί της Πάτμου και αύριο το απόγευμα, αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόδο.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ