back to top
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά με βίντεο που προβάλλεται από τον πολιτικό λιποτάκτη, ο οποίος παρουσιάζεται ότι προήλθε από παρθενογένεση, ως ο άμεμπτος και τιμωρός των πάντων, έχω ν’αναφέρω τα εξής:

Η Δημοτική Αρχή,αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι εργάζεται με Σχέδιο και Όραμα για Όλους τους πολίτες, ακόμη και για τους κατοίκους των απόμακρων περιοχών που έχουν ιδιοκτησίες και, οφείλουμε σε αυτούς τους συμπολίτες μας να υλοποιούμε έργα σε δημοτικούς δρόμους για να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στις οικίες τους και στις περιουσίες τους.

Και αυτοί είναι άνθρωποι με ίσα δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι και όχι β’ διαλογής.

Αυτά τα έργα οδοποιίας, όπως και όλα τα υπόλοιπα στο οδικό μας δίκτυο,εκτελέστηκαν νομιμότητα, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και οφείλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους δημοτικούς συμβούλους που τα ψήφισαν.

Για εμάς, προέχει η ισότητα, η δικαιοσύνη και εάν η πρόθεση μας ήταν καθαρά ψηφοθηρική, τα έργα αυτά δε θα είχαν εκτελεστεί σε δυο-τρία σπίτια, αλλά σε οικισμούς με πολύ περισσότερα.

Ευτυχώς για εμάς και το Λεριακό λαό, παραμονές των εκλογών του 2023, δεν ακολουθούμε τη δίκη σας τακτική.

Παραμονή των εκλογών του 2011, κατασκευάσατε τοιχία, που τα περισσότερα εκτελέστηκαν σε ιδιωτικούς χώρους, προϋπολογισμού 1.500.000€, ποσό το οποίο θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για την αναπαλαίωση Α’ Φάσης του ξενοδοχείου «Λέρος» και την αγορά της πρώην Λεριακής Λέσχης, σημερινής βιβλιοθήκης και αντ’ αυτού επιλέξατε να πάρετε δάνειο αντίστοιχου ποσού από την Εθνική Τράπεζα, επιβαρύνοντας τους συμπολίτες μας και το οποίο παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες το αποπληρώσαμε το 2019.

Αυτές τις τακτικές, τις καταδίκασε ο Λεριακός λαός το 2011 και δε θα επιτρέψει να ζήσει ξανά, για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας και όχι των λίγων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ