back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Σε απάντηση σημερινού δημοσιεύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποτιθέμενου δημοσιογράφου που λειτουργεί διαχρονικά εναντίον μου κατ’ εντολήν πολιτικών αντιπάλων στους οποίους πρόσκειται και ο ίδιος, σεβόμενος τους συμπολίτες μου, επιθυμώ να δηλώσω τα εξής:

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δεν θα θέσουν ποτέ σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, γι’ αυτό λαμβάνοντας τις σχετικές αποφάσεις και τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία προχώρησε στο κλάδεμα δημοτικών δενδροστοιχιών και κοπή ελαχίστων δένδρων μετά από τη λήψη των προβλεπόμενων αδειοδοτήσεων , βεβαιώσεις των αρμοδίων οργάνων και αιτήσεων πολιτών.

Ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος που κατ’επανάληψη επιδεικνύει το μένος του κατά του Δημάρχου και των συνεργατών του, τολμάει στην ανάρτηση του να εμπλέξει ακόμη και τον αστυνομικό διευθυντή και την αστυνομία αναφέροντας ότι η αστυνομική διεύθυνση άσκησε δίωξη κατά του Δημάρχου όταν αυτό δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν, ότι η αστυνομία λειτουργεί βάσει των νόμων και δεν λειτουργεί μετά από παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων και υποτιθέμενων δημοσιογράφων, γι ‘ αυτό και δεν πέτυχαν την αυτόφωρη διαδικασία όπως αυτοί επιθυμούσαν.

Αρμόδια για την άσκηση δίωξης είναι η άμεμπτη δικαιοσύνη, που θα δικαιώσει τη Δημοτική Αρχή για ακόμη μία φορά .

Ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος και υπάλληλος στον τομέα της υγείας επιδεικνύει τόσο σεβασμό προς τον εαυτό του και τους συμπολίτες του καθώς και στην Ελληνική Αστυνομία που αν και θετικός στον κορονοϊο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, μετακινήθηκε τις πρωινές ώρες στο νησί μας και δεν βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως προβλέπεται από τη κείμενη νομοθεσία αντιθέτως εισήλθε εντός του Αστυνομικού τμήματος θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία του Διοικητή και των αστυνομικών καθώς του Δημάρχου και Αντιδημάρχου που παρευρίσκονταν εκεί.

Κλείνοντας, κάνω γνωστό ότι ο συγκεκριμένος δεν επέδειξε την ίδια περιβαλλοντική ευαισθησία όταν για τους λόγους για τους οποίους πολύ καλά γνωρίζει, για την κατασκευή του νέου κέντρου προσφύγων μεταναστών καταστράφηκε έκταση 65 στρεμ. πρασίνου εντός ιστορικού τόπου, που περιείχε προστατευόμενα δένδρα αιωνόβια.

Δυστυχώς για εσάς η Δημοτική Αρχή δεν εφαρμόζει τους νόμους αλά καρτ στους ημέτερους όπως εσείς επιθυμείτε.

Τέλος, να προσθέσω ότι αναγκάστηκα να προβώ σε μήνυση για ψευδομαρτυρία, συκοφαντική δυσφήμιση και τον νόμο περί προστασίας για την εξάπλωση του κορωνοϊού και σε καμία περίπτωση για εκφοβισμό του κάθε τυχοδιώκτη .

Ο κάθε επιτήδειος συκοφάντης θα λογοδοτήσει εν ευθέτω χρόνω στη δικαιοσύνη.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ