back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Δυστυχώς εκ των πραγμάτων, αναγκάζομαι να απαντήσω στο Δημοτικό Σύμβουλο (επαγγελματία μισθοφόρο πολιτικό) που εκλεγόταν τις καλές εποχές και βέβαια μέχρι που έγινε γνωστός στην κοινωνία ο ρόλος του και οι στόχοι του στην πολιτική τέθηκε στο ρόλο της αντιπολίτευσης που κατά ομολογία του στην τελευταία του ανάρτηση ούτε αυτό το ρόλο μπορεί να διαχειριστεί.

Κύριε Διαμαντάρα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σας είπα ότι “λυπάμαι πραγματικά για τα όσα δημόσια λέτε και αν μη τι άλλο το ελάχιστο που θα μπορούσατε να ζητήσετε είναι μία δημόσια συγνώμη, όχι προς το πρόσωπο μου, αλλά προς τη Λεριακή κοινωνία που με έχει εκλέξει για τρίτη συνεχόμενη φορά στο τιμόνι του Δήμου μας και την οποία τιμώ και ευχαριστώ “.

Γνωστό είναι στη Λεριακή κοινωνία, το πόσο εύκολο είναι για εσάς να στοχοποιείτε επικεφαλής παρατάξεων όταν δεν ικανοποιούνται οι προσωπικές σας επιθυμίες.

Κοινώς είναι γνωστό πλέον ότι είστε “πολιτικός γυρολόγος” και λειτουργείτε φανερά με περισσό θράσος κατ’ εντολήν φαντασμάτων. Αυτό που δεν σας επιτρέπω και για το οποίο είστε ανάξιος, είναι να στοχοποιείτε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, ο οποίος όχι μόνο επάξια τέλεσε τον Αγιασμό και τα εγκαίνια των γηπέδων, αλλά επάξια θα μείνει εσαεί ως ο καλύτερος Ποιμενάρχης κατά κοινή ομολογία του ποιμνίου του και ο ελάχιστος φόρος τιμής στο πρόσωπο του, ήταν να αναγραφεί το όνομα του στην επιγραφή.

Όσον αφορά το έργο της Δημοτικής Αρχής, εν ευθέτω χρόνω θα το κρίνει ο Λεριακός λαός και όχι εσείς.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ