back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απαγχονισμένος βρέθηκε 45χρονος στην Πάτμο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑπαγχονισμένος βρέθηκε 45χρονος στην Πάτμο

Για νεκροψία μεταφέρθηκε χθες Παρασκευή στο νεκροτομείο της Ρόδου η σορός του 45χρονου Σ.Κ. που βρέθηκε απαγχονισμένος σε σταύλο στην περιοχή Καστέλι της Πάτμου.

Τον 45χρονο πατέρα που αναζητούσε η οικογένεια του, μετά τις 11 το πρωί βρήκαν σε σταύλο της περιοχής Καστέλι στην αρχή του δρόμου προς τον Άγιο Κωνσταντίνο το μεσημέρι.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και το Κέντρο υγείας. Ασθενοφόρο παρέλαβε τον αυτόχειρα και τον μετέφερε στο Κ.Υγείας όπου και τυπικά διαπιστώθηκε το τραγικό γεγονός.

Ο αυτόχειρας παρακολούθησε την αγρυπνία στη Αγία Διασώζουσα. Ο θάνατος του ήταν απρόσμενος και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που είχε το συγγενικό του περιβάλλον, οφειλόταν στους αφόρητους πόνους και στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την μέση του τον τελευταίο καιρό, που τον έκαναν να πιστέψει ότι δεν θα μπορεί να δουλέψει σκληρά όπως δούλευε για να προσφέρει στην οικογένεια του.

Συγγενείς και φίλοι θρηνούν για τον χαμό του.

Ήρωα της ζωής τον χαρακτηρίζουν η σύζυγος και το κλειστό συγγενικό του περιβάλλον. Ένα λεβέντη που δεν άκουσαν την κακιά του κουβέντα. Γι αυτό ένα μεγάλο γιατί είναι στα χείλη όλων. Γιατί αυτός που δεν φοβόταν την δουλειά όσο σκληρή και νάτανε, ενώ μπορούσε να το αντιμετωπίσει δείλιασε; Γιατί;

patmostimes.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ